Yarın Arapça sınavım var ve tek bir harf bile bilmiyorum

Arapça dersi ne alaka yahu? Ben anlamadım, ne okulundasın da arapça dersin var ve derslerini çok etkiliyor.

O kadarda zor bir dil değil hele ki lisedeki Arapça biraz formalite ama senin durum farklı alfabeyi bile bilmiyosan o iş zor. Kur'an-ı Kerim okumadın mı hiç? Veya Elif-ba diye hiç bakmadın mı?
hayır ilk kez arapça görüyorum ama geçtim sınavı sorun yok yardımlar için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arapça dersi ne alaka yahu? Ben anlamadım, ne okulundasın da arapça dersin var ve derslerini çok etkiliyor.
ankara pursaklar ayyıldız anadolu (googlede imamhatip yazıyor troll orası aslında anadolu lisesi)

Arapçayı müfredata koyanı seviyim*Kanka yanlıș örnek olmasın kopya çek derim.

hayır ilk kez arapça görüyorum ama geçtim sınavı sorun yok yardımlar için teşekkürler

ankara pursaklar ayyıldız anadolu (googlede imamhatip yazıyor troll orası aslında anadolu lisesi)
Anadolu lisesinde ne Arapçasıymış o?

çektim bile arapçayı koymanın amacı ne bende bilmiyorum

bilmiyoruz valla sınıfda çok şaşırmıştı zaten saçma bir şey
Ha dünün konusuymuș farketmedim.Naptın iyi geçti mi bari.

Neden kabul ediyorsun? Mecbur değilsin ki.
zorunlu ders(miş) saçmalık

Ha dünün konusuymuș farketmedim.Naptın iyi geçti mi bari.
sınıfımdaki arkadaşım kelebek sisteminde sağ çaprazıma geldi tenefüsde konuştuk gösterdi kağdını sınavda bende birkaç bir şey yaptım 50 üstü aldığımdan eminim darısı 2. yazılıya artık

çektim bile arapçayı koymanın amacı ne bende bilmiyorum

bilmiyoruz valla sınıfda çok şaşırmıştı zaten saçma bir şey
Bende ilahiyatta Arapça hazırlık dersi alıyorum başlarda kolay ilerliyor ama zor dil üstüne İngilizce ve Almanca'da var valla iş zor ama İlahiyatı bırakmayı düşünüyorum yarı yıla kadar gidicem duruma göre değiştiririm büyük ihtimal.

Neyse atlatmışsın neyse ki. Ama bence çok saçma bir durum, ben olsam kabul etmezdim dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,959
Üyeler
187,125
Son üye
RipTurco
Geri