hayır ilk kez arapça görüyorum ama geçtim sınavı sorun yok yardımlar için teşekkürlerO kadarda zor bir dil değil hele ki lisedeki Arapça biraz formalite ama senin durum farklı alfabeyi bile bilmiyosan o iş zor. Kur'an-ı Kerim okumadın mı hiç? Veya Elif-ba diye hiç bakmadın mı?
ankara pursaklar ayyıldız anadolu (googlede imamhatip yazıyor troll orası aslında anadolu lisesi)Arapça dersi ne alaka yahu? Ben anlamadım, ne okulundasın da arapça dersin var ve derslerini çok etkiliyor.
Anadolu lisesinde ne Arapçasıymış o?hayır ilk kez arapça görüyorum ama geçtim sınavı sorun yok yardımlar için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
ankara pursaklar ayyıldız anadolu (googlede imamhatip yazıyor troll orası aslında anadolu lisesi)
çektim bile arapçayı koymanın amacı ne bende bilmiyorumArapçayı müfredata koyanı seviyim*Kanka yanlıș örnek olmasın kopya çek derim.
bilmiyoruz valla sınıfda çok şaşırmıştı zaten saçma bir şeyAnadolu lisesinde ne Arapçasıymış o?
Ha dünün konusuymuș farketmedim.Naptın iyi geçti mi bari.çektim bile arapçayı koymanın amacı ne bende bilmiyorum
bilmiyoruz valla sınıfda çok şaşırmıştı zaten saçma bir şey
Neden kabul ediyorsun? Mecbur değilsin ki.çektim bile arapçayı koymanın amacı ne bende bilmiyorum
Sen ciddi misin?Arapça çalışabilirsin.
zorunlu ders(miş) saçmalıkNeden kabul ediyorsun? Mecbur değilsin ki.
sınıfımdaki arkadaşım kelebek sisteminde sağ çaprazıma geldi tenefüsde konuştuk gösterdi kağdını sınavda bende birkaç bir şey yaptım 50 üstü aldığımdan eminim darısı 2. yazılıya artıkHa dünün konusuymuș farketmedim.Naptın iyi geçti mi bari.
Bende ilahiyatta Arapça hazırlık dersi alıyorum başlarda kolay ilerliyor ama zor dil üstüne İngilizce ve Almanca'da var valla iş zor ama İlahiyatı bırakmayı düşünüyorum yarı yıla kadar gidicem duruma göre değiştiririm büyük ihtimal.çektim bile arapçayı koymanın amacı ne bende bilmiyorum
bilmiyoruz valla sınıfda çok şaşırmıştı zaten saçma bir şey
Zorunlu derslerse seçenek sunulmuyor. Açık lise değil ki bu.Neyse atlatmışsın neyse ki. Ama bence çok saçma bir durum, ben olsam kabul etmezdim dostum.