Neler Yeni

Yarın Arapça sınavım var ve tek bir harf bile bilmiyorum

bende aynı görüşteyim zorunlu olcaksa bile almanca fransızca gibi geleceği olan dillerden yapılması gerekir zorunlu arapça eğitiminin tek nedeni din zaten
Bölgenin en iyi okulunda (öyle diyorlar) birde (Ankara) arapça zorunlu ve katsayısı fizik biyoloji kimya ile aynı 😁😁😁😁😁😁

Bölgenin en iyi okulunda (öyle diyorlar) birde (Ankara) arapça zorunlu ve katsayısı fizik biyoloji kimya ile aynı 😁😁😁😁😁😁
hahaahha aynı okulda okuma olasılığımız kaç pursaklar ayyıldız anadolu benim

sıraya kopya yaz ardıdan kagıdı aldıgın gıbı kagıda gecır sırayı si

Başlık biraz abartı, cumartesiden beri çalışıyorum max 10 harf ezberledim yarın sınav var ve nasıl geçeceğim bilmiyorum puanlama sistemi hakkında da bir bilgim yok hiç bir çözüm yolu yokmu 9. sınıfım sınıfımın %90'ı önceden harfleri bildiği için hoca işlemeden geçti benim gibi birkaç kişi daha var ne yapacağız bilmiyoruz diğer notlarım oldukça iyi ama bu dersten kalmam diğer tüm dersleri yok ediyor belge bile alamıyorum. Ne yapmam lazım?
Salla bir şeyler 50ye yaklaşmaya çalış ikinci sınavda da 50 civarı bir şey almaya çalış hoca ders içiyle falan geçirir daha önemli derslere yoğunlaş boşver arapçayı

2 milyara yakın müslümanın ilgilendiği bir dilden bahsediyorsunuz en kadim dillerden birinden bahsediyorsun ve ilgi görmeyen bir dil oluyor :))) dünya sizin zihin yapınızdan ibaret değil ki
Onun yerine Çince ögren daha iyi o mantıkla o zaman ?

2 milyara yakın müslümanın ilgilendiği bir dilden bahsediyorsunuz en kadim dillerden birinden bahsediyorsun ve ilgi görmeyen bir dil oluyor :))) dünya sizin zihin yapınızdan ibaret değil ki
pek kadim gibi gelmedi bana ama :D

İmam Hatip ? Ankara da en iyi lise Ankara fen orda arapça falan yok?
imam hatip değil yaa googlede trollüyor bizim öğrenciler anlaşıp isim değiştiriyolar ona bakarsan bi aralar okulumuzun ismi Minecraft Anadolu Lisesi ydi :D

Geri