Neler Yeni

Yarın Arapça sınavım var ve tek bir harf bile bilmiyorum

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
Başlık biraz abartı, cumartesiden beri çalışıyorum max 10 harf ezberledim yarın sınav var ve nasıl geçeceğim bilmiyorum puanlama sistemi hakkında da bir bilgim yok hiç bir çözüm yolu yokmu 9. sınıfım sınıfımın %90'ı önceden harfleri bildiği için hoca işlemeden geçti benim gibi birkaç kişi daha var ne yapacağız bilmiyoruz diğer notlarım oldukça iyi ama bu dersten kalmam diğer tüm dersleri yok ediyor belge bile alamıyorum. Ne yapmam lazım?
Bütün derslerin iyiyse takma bu kadar sınıfı geç yeter

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Başlık biraz abartı, cumartesiden beri çalışıyorum max 10 harf ezberledim yarın sınav var ve nasıl geçeceğim bilmiyorum puanlama sistemi hakkında da bir bilgim yok hiç bir çözüm yolu yokmu 9. sınıfım sınıfımın %90'ı önceden harfleri bildiği için hoca işlemeden geçti benim gibi birkaç kişi daha var ne yapacağız bilmiyoruz diğer notlarım oldukça iyi ama bu dersten kalmam diğer tüm dersleri yok ediyor belge bile alamıyorum. Ne yapmam lazım?
tam olarak nasıl bi yardım bekliyorsun dostum? :D
tek şansın oturup daha çok çalışmak,haksız mıyım?

atosahin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Onur Şahin
2 milyara yakın müslümanın ilgilendiği bir dilden bahsediyorsunuz en kadim dillerden birinden bahsediyorsun ve ilgi görmeyen bir dil oluyor :))) dünya sizin zihin yapınızdan ibaret değil ki
ona bakarsan 3 milyara yakın hristiyan var madem biz kitabımızın dili diye arapça öğreniyoruz onlar neden ibranice öğrenmek yerine kitaplarını ingilizce almanca gibi dillere çeviriyor?

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Başka ders kalmamışta Arapça mı zorunlu ders olmuş. Ben olsam çalışmazdım.

atosahin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Onur Şahin
tam olarak nasıl bi yardım bekliyorsun dostum? :D
tek şansın oturup daha çok çalışmak,haksız mıyım?
nasıl bir puanlama yapıldığını bilmiyorum neye göre sınıfta kalacağımı veya arapçadan kalıp kalmayacağımı o konuda açtım

Besim Tibuk

80+ Gold
Tam tersine ben niye kendi kültürümü yok edip yozlaşıp asimile oluyorum ki saçma işte .
Ya ne alaka, ne alaka Allah için söyle ne alaka!?
Kafana silah dayamıyorlar öğrenmen için.
Sadece basit bir Arapça dersi. İngilizce, Almanca vb. = Arapça.
Kimse seni asimile etmeyecek.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
nasıl bir puanlama yapıldığını bilmiyorum neye göre sınıfta kalacağımı veya arapçadan kalıp kalmayacağımı o konuda açtım
45 altı ortalaman olursa arapçadan sorumluluk sınavına gireceksin
4 ve üstü dersten kalırsan sınıf tekrarıydı sanırım
bide genel ortalamanın 50 üstü olması lazım
1 dersten kalırsan belge alamıyorsun

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin

atosahin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Onur Şahin
Gidip ders çalışmak yerine buraya konu açtın ve başka bir din muharebesi başlattın:)
ders çalışmayı bilmiyor değilim konuyu açma amacımı birkaç mesaj önce yazdım ve arapça dili ile din muharebesinin bi bağlantısı yok arapça din dersinin altında verilmiyor sonuçta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,809
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom