Neler Yeni

Yarın ilk ehliyet dersim var. Önerileriniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ramazan Türk
Arkadaşlar genelde panik biri değilim ama bazen alışma süreci diye panikliyorum. Yarın da ehliyetin ilk dersi var. 2 hafta sonra da sınav olacak. Önerileriniz nedir? Hocanın gösterdiği her şeyi dikkatli kavramak mi gerekiyor yoksa her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır tarzı bir durum olabilir mi gerçi araba bu sonuçta ne kadar farklı olacakta. Hiç araç deneyimim yok acaba tekte sınavı verebilir miyim?. Yazılıyı tekte 86 alarak verdim

Rulep

80+ Gold
Emniyet kemeri ayna kontrolu ve sinyaller bunlara dikkat et heyecanlanmazsan geçersin

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ege
Arkadaşlar genelde panik biri değilim ama bazen alışma süreci diye panikliyorum. Yarın da ehliyetin ilk dersi var. 2 hafta sonra da sınav olacak. Önerileriniz nedir? Hocanın gösterdiği her şeyi dikkatli kavramak mi gerekiyor yoksa her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır tarzı bir durum olabilir mi gerçi araba bu sonuçta ne kadar farklı olacakta. Hiç araç deneyimim yok acaba tekte sınavı verebilir miyim?. Yazılıyı tekte 86 alarak verdim
Sakin ol yeter sinyaller kesinlikle önemli

mfatihtnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Fatih Tunç
Araba silkelerse debriyajı kökle vites düşür :)

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Adem Oney
park ve sinyalleri unutmazsan gerisi kolay zaten geçersin

Palo DAYI 👑

80+ Gold
yanındakiler konuşturmaya çalışırsa aldanma basit cevaplara evet , hayır diyip geç yada hiç konuşma :)
onun dışında sadece aracı sürmeye odaklan rahat ol sinyalleri falan vererek hareket et gerisi sende rahat ol

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
nightlessx
Manuel alıyorsan ve hiç araba sürmediysen biraz zor olacaktır ama derslerde zaten o kadar saatin ardından öğrenmiş şekilde giriyorsun.

mfatihtnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Fatih Tunç
Sınava kadar parkları sinyalleri nerede vermen gerektiğini hocan sana öğretecektir. ayağını debriyajdan yavaş yavaş çek ve yokuş kalkışta baktın araba kalkmıyor gazı bol bol ver kalksın araba bağırsın önemli değil

Spectre_zz

80+ Bronze
Ben bugun geçtim kanka ilk sinavimda park yuzunden kaldim l parkta seridi ortalayip gir yoksa dubaya vurursun

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Barış Okçu
Sakin ol yeter alışırsın mantığına zaten. Dikkatli ol gözün her zaman 2-3 araç ileride olsun. Geleceği görüyormuş ya da düşünüyormuş gibi sür. Zaten ilk ders senin araç kaldırma durumuna durumuna göre bir iki gün kapalı alanda tutar. Ben yaklaşık 15 dakika dur kalk yaptıktan sonra trafiğe çıkmıştım tamamen senin araca alışma ve mantığını bilme durumuna göre süreç hızlanır yada yavaşlar sen sadece relax ol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,077
Üyeler
161,195
Son üye
turab44
Top Bottom