Neler Yeni

Yarın LGS var stresliyim

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Arkadaşlar yarın LGS'ye gireceğim ve çok stres olmaya başladım, matematiği Hiç yapamıyorum 5 net yapsam havalara uçacağım O derece yani Ama diğer derslerim gayet iyi kurtarırsam zaten diğer derslerden kurtaracağım hedefim 380 ile 400 arası bir puan ama çok stresliyim sizce yapabilir miyim tavsiyeleriniz var mı?

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 net ile 400 yapılamaz. Üzmek istemem ama o 5 netin size 400 aldırması için o 5 soruyu sizin yapıp diğer girenlerin yapmaması lazım.
4 net ile bile diğer dersleri çok iyi yaparsan iyi bir sonuç elde edebiliyorsun, hatta bir dakika

meques

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mert
Rahat olmaya bak bu sadece bir sınav önünde daha yüzlerce sınavlar gelicek bu sadece gideceğin liseyi belirliyor hayatının sonu değil rahat ol çok stres olma

En İyi Cevap
1
Rahat ol ben matematikten 3 soru cevapladım 2 tanesi yanlış çıktı İngilizcedede 1 doğrum var dı 291 puanla Anadolu lisesine gidiyorum😎

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 net ile 400 yapılamaz. Üzmek istemem ama o 5 netin size 400 aldırması için o 5 soruyu sizin yapıp diğer girenlerin yapmaması lazım.
Buyur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Resim niye gitmiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
Arkadaşlar yarın LGS'ye gireceğim ve çok stres olmaya başladım, matematiği Hiç yapamıyorum 5 net yapsam havalara uçacağım O derece yani Ama diğer derslerim gayet iyi kurtarırsam zaten diğer derslerden kurtaracağım hedefim 380 ile 400 arası bir puan ama çok stresliyim sizce yapabilir miyim tavsiyeleriniz var mı?
Bende giricem ve baya rahatım yani sınava girmesem bile istediğim lise ortalama puanı ile istediğim liseye gidebiliyorum ama benimde matematik ve tarih için endişelerim var eğer daha önce deneme sınavlarına girdiysen lgs sınavıda onun gibi olur tahminimce stres yapmamalısın çünkü stres ten dolayı bildiğini unutan bir çok arkadaşım var sakin ol gir ve yap

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Bende giricem ve baya rahatım yani sınava girmesem bile istediğim lise ortalama puanı ile istediğim liseye gidebiliyorum ama benimde matematik ve tarih için endişelerim var eğer daha önce deneme sınavlarına girdiysen lgs sınavıda onun gibi olur tahminimce stres yapmamalısın çünkü stres ten dolayı bildiğini unutan bir çok arkadaşım var sakin ol gir ve yap
Benimde istediğim liseye OBP'm yetiyor 98'lik bir liseye fakat biraz daha iyi bir lise istiyorum tabii olmassa yinede kötü bir okula gitmiyorum

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,327
İsim
Cemal Faruk Koçak
Raad kal sıkıntı yok.
Uykunu iyi al ve iyi kahvaltı et yarın sabah.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Azıcık stres iyidir, tabi stresi kontrol altında tutamıyorsan o başka.
Matematikten 4 net çok kötü, en çok puan götüren de genelde Matematik oluyor.

Top Bottom