Neler Yeni

YARIN LGS VAR TAKTİK

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
Genelde sınavda kafamda şarkı çalıyo bir süre engellemeye çalışırsam dahada artıyo ama kendiğinden gidiyo birden unutunca nasıl engellerim taktik varmı full odaklanmam ve dikkat hatasını önlemek için
Çok önemli değil kendini zorlama erken uyuman daha iyi bitter çikolata ye sabah zehir gibi acı olanlarından

Onurkotlutok05

80+ Gold
Odaklanın, 20 sorudan 10u kolay 10u zor. Yapamadıklarınızı/emin olamadıklarınızı sallamayın.
öyle olmuyor bu sene sadece ilk dönem çıkacağı için diğer derslerde konuları herkes biliyor bu sene belirleyici olan matematik olacak

121709

80+ Silver
Sınav yerine onceden gidip yerini vs gördün değil mi? Okula 1 saat önceden git. Arkadaşlarınla konuş vs stresin azalsın.

Genelde sınavda kafamda şarkı çalıyo bir süre engellemeye çalışırsam dahada artıyo ama kendiğinden gidiyo birden unutunca nasıl engellerim taktik varmı full odaklanmam ve dikkat hatasını önlemek için
Bende LGS öğrencisiyim taktik maktul yok ban bam bam

121709

80+ Silver
öyle olmuyor bu sene sadece ilk dönem çıkacağı için diğer derslerde konuları herkes biliyor bu sene belirleyici olan matematik olacak
Benim zamanımda 2019 lgs vardı bende girmemiştim, bilemiyorum o kadarını.

Rulep

80+ Gold
Sadece matematikten korkuyorum diğerlerini yaparım son 1 hafta çok yoğun çalıştım 9-10 doğru yapabilirsem istediğim liseye gidebiliyorum
İlk fenden başla o zaman bitir kalan zamanda yapabildiğin kadar yaparsın baktın yapamadın soruyu geç panik yapma baktın uğraştın iki şıka indirdin sonraki baktığınında da bir şey değişmedi %50 ihtimal az değil o zaman sallayabilirsin onun haricinde sallamanı önermiyorum. İçinden geliyor ama yinede korkma yaparım diye kendine inandır psikoloji sınavda önemli ben eve gelince yapmıştım ama bir anlamı kalmıyor önemli olan sınavda yapmak
Bu arada sorulara sakın ön yargı ile yaklaşma. Bunları bildiğinizin farkındayım hocalarınız çok söylemiştir ama yine de söyleyeyim dedim

Başarılar umarım emeklerinizin karşılığını alacağınız bir sınav olur

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Bu gece en sevdiğin hobini yap yegen.
Erken uyu sınavı hiç düşünme, stressiz giren kazanır.

Zechion

80+ Silver
Sabah kesinlikle evden çıkmadan tuvalete gidin. LGS'de tuvalet ile ilgili bir anım olmadı, sizin de olmaması için önerimdir.

121709

80+ Silver
Sabah kesinlikle evden çıkmadan tuvalete gidin. LGS'de tuvalet ile ilgili bir anım olmadı, sizin de olmaması için önerimdir.
Tuvalet tüm dikkati dağıtabilir, akşam yiyip içtiklerine dikkat etsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,765
Üyeler
165,730
Son üye
GalipAlaca
Top Bottom