YARIN LGS VAR TAKTİK

Genelde sınavda kafamda şarkı çalıyo bir süre engellemeye çalışırsam dahada artıyo ama kendiğinden gidiyo birden unutunca nasıl engellerim taktik varmı full odaklanmam ve dikkat hatasını önlemek için
Çok önemli değil kendini zorlama erken uyuman daha iyi bitter çikolata ye sabah zehir gibi acı olanlarından

Odaklanın, 20 sorudan 10u kolay 10u zor. Yapamadıklarınızı/emin olamadıklarınızı sallamayın.
öyle olmuyor bu sene sadece ilk dönem çıkacağı için diğer derslerde konuları herkes biliyor bu sene belirleyici olan matematik olacak

Sınav yerine onceden gidip yerini vs gördün değil mi? Okula 1 saat önceden git. Arkadaşlarınla konuş vs stresin azalsın.

Genelde sınavda kafamda şarkı çalıyo bir süre engellemeye çalışırsam dahada artıyo ama kendiğinden gidiyo birden unutunca nasıl engellerim taktik varmı full odaklanmam ve dikkat hatasını önlemek için
Bende LGS öğrencisiyim taktik maktul yok ban bam bam

öyle olmuyor bu sene sadece ilk dönem çıkacağı için diğer derslerde konuları herkes biliyor bu sene belirleyici olan matematik olacak
Benim zamanımda 2019 lgs vardı bende girmemiştim, bilemiyorum o kadarını.

Sadece matematikten korkuyorum diğerlerini yaparım son 1 hafta çok yoğun çalıştım 9-10 doğru yapabilirsem istediğim liseye gidebiliyorum
İlk fenden başla o zaman bitir kalan zamanda yapabildiğin kadar yaparsın baktın yapamadın soruyu geç panik yapma baktın uğraştın iki şıka indirdin sonraki baktığınında da bir şey değişmedi %50 ihtimal az değil o zaman sallayabilirsin onun haricinde sallamanı önermiyorum. İçinden geliyor ama yinede korkma yaparım diye kendine inandır psikoloji sınavda önemli ben eve gelince yapmıştım ama bir anlamı kalmıyor önemli olan sınavda yapmak
Bu arada sorulara sakın ön yargı ile yaklaşma. Bunları bildiğinizin farkındayım hocalarınız çok söylemiştir ama yine de söyleyeyim dedim

Başarılar umarım emeklerinizin karşılığını alacağınız bir sınav olur

Bu gece en sevdiğin hobini yap yegen.
Erken uyu sınavı hiç düşünme, stressiz giren kazanır.

Sabah kesinlikle evden çıkmadan tuvalete gidin. LGS'de tuvalet ile ilgili bir anım olmadı, sizin de olmaması için önerimdir.

Sabah kesinlikle evden çıkmadan tuvalete gidin. LGS'de tuvalet ile ilgili bir anım olmadı, sizin de olmaması için önerimdir.
Tuvalet tüm dikkati dağıtabilir, akşam yiyip içtiklerine dikkat etsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,398
Üyeler
194,973
Son üye
Mrcc
Geri