YARIN LGS VAR TAKTİK

Reaksiyon skoru
99
Genelde sınavda kafamda şarkı çalıyo bir süre engellemeye çalışırsam dahada artıyo ama kendiğinden gidiyo birden unutunca nasıl engellerim taktik varmı full odaklanmam ve dikkat hatasını önlemek için

Deneme sınavlarında benimde öyleydi ama asıl sınavda oto odaklanıyorsun.

Taktik için geç kalmışsın, bari 1 hafta önceden yazsaydın. O an kendini kasma odaklan stres yapma. Hayatın sonu değil üniversite sınavı daha değerli.

Genelde sınavda kafamda şarkı çalıyo bir süre engellemeye çalışırsam dahada artıyo ama kendiğinden gidiyo birden unutunca nasıl engellerim taktik varmı full odaklanmam ve dikkat hatasını önlemek için
Bildğin bütün sureleri duaları oku cenabet girme sınava ondan sonra allah yardımcı olur sana bende böyle yapmıştım

hacı izin veriliyorsa sakız çiğne

(Çalıştığını varsayıyorum)

Stres yapma sadece bu kadar zaten "sınav anı aklına gelmeyen bilgiyi getirme taktiği" diye bir şey yok. Sen stres yapamaya bak.

Sosyal medyadan uzaklaş kapat evdekilerle vakit geçir bugün. Sayısal da matematiğine çok güvenmiyorsan fenden başla

Sosyal medyadan uzaklaş kapat evdekilerle vakit geçir bugün. Sayısal da matematiğine çok güvenmiyorsan fenden başla
Sadece matematikten korkuyorum diğerlerini yaparım son 1 hafta çok yoğun çalıştım 9-10 doğru yapabilirsem istediğim liseye gidebiliyorum

gardaş o şarkı her türlü çalıyo test edildi de 450 aldım sıkıntı yok yeterli deneme çözdüysen şarkı söyleyerek bile yapıyosun

Sadece matematikten korkuyorum diğerlerini yaparım son 1 hafta çok yoğun çalıştım 9-10 doğru yapabilirsem istediğim liseye gidebiliyorum
Odaklanın, 20 sorudan 10u kolay 10u zor. Yapamadıklarınızı/emin olamadıklarınızı sallamayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,114
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri