2K veya 4K RDR2 ölmeden oynamam gerekiyor maalesefArkadaşlar neden hepiniz 4070 arıyorsunuz bi ben miyim 1080p sistem arayan
Üst düzey işlerle uğraşırken ya da oyunları en yüksek kalitede, tüm detaylarıyla ve akıcı bir şekilde oynamak isteyince, ister istemez rtx 4070 gibi güçlü ekran kartlarına yöneliyoruz. rtx 4070, NVIDIA’nın sunduğu en son teknolojilerden biri; hem dlss 3 desteğiyle performansı artırıyor hem de ışın izleme (ray tracing) ile görsel kaliteyi başka bir seviyeye taşıyor. Bu kartla oyun oynarken grafik ayarlarını kısma derdi olmadan, ultra ayarlarda bile akıcı bir deneyim yaşıyorsun. Aynı zamanda, profesyonel işlerde de (mesela video düzenleme, 3d modelleme ya da yapay zeka projelerinde) büyük bir fark yaratıyor. Kısacası, hem eğlence hem iş için üst düzey bir performans arayan biri için rtx 4070, ihtiyaçları tam olarak karşılayan bir çözüm oluyor.Arkadaşlar neden hepiniz 4070 arıyorsunuz bi ben miyim 1080p sistem arayan
Beklemiyordum böyle bir cevap Bütçem 36-37 civarına çıksa ben de 4070 Super ve 7500F'li sistem bakardım elbet ama bu açıdan düşünmemiştim hiç.Üst düzey işlerle uğraşırken ya da oyunları en yüksek kalitede, tüm detaylarıyla ve akıcı bir şekilde oynamak isteyince, ister istemez rtx 4070 gibi güçlü ekran kartlarına yöneliyoruz. rtx 4070, NVIDIA’nın sunduğu en son teknolojilerden biri; hem dlss 3 desteğiyle performansı artırıyor hem de ışın izleme (ray tracing) ile görsel kaliteyi başka bir seviyeye taşıyor. Bu kartla oyun oynarken grafik ayarlarını kısma derdi olmadan, ultra ayarlarda bile akıcı bir deneyim yaşıyorsun. Aynı zamanda, profesyonel işlerde de (mesela video düzenleme, 3d modelleme ya da yapay zeka projelerinde) büyük bir fark yaratıyor. Kısacası, hem eğlence hem iş için üst düzey bir performans arayan biri için rtx 4070, ihtiyaçları tam olarak karşılayan bir çözüm oluyor.
bütçen biraz daha artsa gerçekten 4070 Super ve 7500F'li bir sistem çok güzel bir seçenek olurdu o seviyeye çıktığında gerçekten harika bir performans alırsın ve uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanırsın şu anki bütçenle daha uygun alternatiflere yönelmek mantıklı, ama ileride o bütçeye yaklaşırsan, kesinlikle bu tarz bir sistem çok tatmin edici olur. Her şey bütçe meselesi aslında, o seviyeye geldiğinde harika bir sistem kurman mümkünBeklemiyordum böyle bir cevap Bütçem 36-37 civarına çıksa ben de 4070 Super ve 7500F'li sistem bakardım elbet ama bu açıdan düşünmemiştim hiç.
teşekkürler yanıt içinbütçen biraz daha artsa gerçekten 4070 Super ve 7500F'li bir sistem çok güzel bir seçenek olurdu o seviyeye çıktığında gerçekten harika bir performans alırsın ve uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanırsın şu anki bütçenle daha uygun alternatiflere yönelmek mantıklı, ama ileride o bütçeye yaklaşırsan, kesinlikle bu tarz bir sistem çok tatmin edici olur. Her şey bütçe meselesi aslında, o seviyeye geldiğinde harika bir sistem kurman mümkün
Rica ederim ne demekteşekkürler yanıt için