- En İyi Cevap
- 11
Dahası
AMD işlemci soğutucuları genelde vidalı olmaz ki.ama mesela işlemci fanının vidalarını çıkardıktan sonra arkasındaki plaka düşmezmi ?
AMD işlemci soğutucuları genelde vidalı olmaz ki.ama mesela işlemci fanının vidalarını çıkardıktan sonra arkasındaki plaka düşmezmi ?
Hocam stok fanda vidalar var Bunlar işte bunu sökünce arkadaki demir plaka çıkıyor işteAMD işlemci soğutucuları vidalı olmaz ki.
Senin arka plakadan bahsettiğin ne dostum?Hocam stok fanda vidalar var Bunlar işte bunu sökünce arkadaki demir plaka çıkıyor işte Alıntıyı görüntüle
Senin arka plakadan bahsettiğin ne dostum?
Soğutucuyu sökünce arka plaka neden çıksın? Kaç yıldır PC ile uğraşırım ilk defa böyle bir şey duyuyorum.
Gayet uyumlu.hocam anakarttan okadar anlamıyorum ama Anakart Modelim B450m S2h V2
Kasanın arka kapağını açıp bunu elinle sabitleyebilirsin, zaten bunun takılabilmesi için(yada farklı bir amaç için) kasada bir boşluk var.
peki bu işlemciyi sükerke anakartın arkasındaki plakayı napacağım ? çünkü galiba işlemci vidalarını söktüğümde buda çıkıyormuş galiba anakartı sökmem gerekir mi ?Gayet uyumlu.
Düşer normaldir. Arkadan baskı yapacaksın onu o kadarpeki bu işlemciyi sükerke anakartın arkasındaki plakayı napacağım ? çünkü galiba işlemci vidalarını söktüğümde buda çıkıyormuş galiba anakartı sökmem gerekir mi ? Alıntıyı görüntüle
peki bu işlemciyi sükerke anakartın arkasındaki plakayı napacağım ? çünkü galiba işlemci vidalarını söktüğümde buda çıkıyormuş galiba anakartı sökmem gerekir mi ? Alıntıyı görüntüle
Burada daha çok işlemci soket vidalarına benziyor. Böyle küçük bir soğutucu olamaz çünkü.Düşer normaldir. Arkadan baskı yapacaksın onu o kadar
işte amd nin ryzen stok fanı bu vidaları sökerken millet anakartınıda söküyordu arka plak yüzündenBurada daha çok işlemci soket vidalarına benziyor. Böyle küçük bir soğutucu olamaz çünkü.
Soğutucu ile alakası yok. Soğutucu yuvaları ile alakası olabilir ancak. Soğutucu yuvasını çıkarırken düşebilir. Anakarttan anakarta değişir, daha soğutucu sökerken arka plakası düşen bir anakart görmedim ben.
Görmemen çok garip. Ben gördüm daha önce. Soğutmayı sökünce plaka da atıyor kendiniBurada daha çok işlemci soket vidalarına benziyor. Böyle küçük bir soğutucu olamaz çünkü.
Soğutucu ile alakası yok. Soğutucu yuvaları ile alakası olabilir ancak. Soğutucu yuvasını çıkarırken düşebilir. Anakarttan anakarta değişir, daha soğutucu sökerken arka plakası düşen bir anakart görmedim ben.
Hocam Neyse Ben Bunu Bilgisayarcıya Yaptırırımda bilgisayarcıya giderken ekran kartını çıkartıyım demi sıkıntı olmasınGörmemen çok garip. Ben gördüm daha önce. Soğutmayı sökünce plaka da atıyor kendini