Dediğim gibi 3600den 5500e geçmenin hiçbir faydası olmayacak. Sadece işlemci değiştirmiş olacaksiniz. 5600e geçerseniz %20 FPS artışı olur aşağı yukarı. Onun haricinde yapabileceğiniz bir şey yokHocam kısaca üste para koyma şansım yok , diğer oyunlarda hiçbir problemim yok ekran kartım buz gibi , dediğim gibi CS2 de biraz üzüyor , bundan önce RX580 8 GB kullanıyordum dediğiniz FPS'leri bende alıyordum
5500 alınacak işlemci değil zamanında çok uygun fiyata denk geldiği için almıştımanakartın overclock destekliyorsa işlemci ile ekran kartına otomatik overclock yap radeon uygulamasından biraz idare et soran 5600 al
Anakartım B450M A Pro Max , overclock destekliyor , işlemcime overclock yapmayı düşünüyorum.anakartın overclock destekliyorsa işlemci ile ekran kartına otomatik overclock yap radeon uygulamasından biraz idare et soran 5600 al
Mesaj otomatik birleştirildi:
5500 alınacak işlemci değil zamanında çok uygun fiyata denk geldiği için almıştım
İstersen atlas os kur gereksiz herşeyi kapatıyor bilgisayar tam performansında çalı
Bu uygulamayı ilk defa duydum hocam siz kullanıyor musunuz?İstersen atlas os kur gereksiz herşeyi kapatıyor bilgisayar tam performansında çalışır
Bu uygulamayı ilk defa duydum hocam siz kullanıyor musunuz?
Hocam bütçem olsa 9800X3D düşünüyorumAMD Ryzen 5 7600X 4.7 GHz AM5 38 MB Cache 105 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 7600X 4.7 GHz AM5 38 MB Cache 105 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.comBütçe varsa bunu alAMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.438,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
onu bende düsünüyorum para yokHocam bütçem olsa 9800X3D düşünüyorum
Uygulama değil custom windows evet kullanıyorumBu uygulamayı ilk defa duydum hocam siz kullanıyor musunuz?
5600 ile aynı fiyat nerdeyse 500tl fark var yok bütçe bekle 5600 al işlemci değiştiğine değer en azından.5600 alacak bütçem yok ve onu stock soğutucu ile soğutamam hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
AsRock RX6600