Yarin sinav var Uyuyamiyorum

hayati555

80+
Reaksiyon skoru
118
Saat 10 fa yatağa girdim bir gram uyku tutmadı ne yapmalıyım 1 saatte olsa uyusam kafidir
Sınav boşa gitcek sanirsam...

Hemen sınav boşa gidecek/Uyuyamıyorum diyerek kendinizi strese sokmayın yoksa hiç uyuyamazsınız. Şimdi sakin olun ve ne için uğraştığınızı düşünün (Bu mesleği istiyorum ve bu meslek için çalıştım çalışmalarım boşa gitmemeli gibi bir düşünce kurun.) ve olabildiğince sınav hariç, kendini sürekli tekrar etmeyen konuları düşünün. Uykuyu kolaylaştırmak için çok soğuk olmayan 1 bardak süt için ve ne olursa olsun teknolojik aletlerden uzak durun. İşte telefonunuzu uçak moduna almak bile yardımcı olur ama ondan önce kafanızı rahatlatın. Hiç öyle düşünmeseniz bile yarın yapabileceğinizi söyleyin kendinize, işte bir şekil beyninizi kandırırsınız ama ne olursa olsun söyleyin. Umarım yarın ki sınavınızda başarılı olursunuz.

Teşekkürler hocam bu saatten sonra uyumayı denemeyecegim 1.30 saat sonra yola çıkacağız
Tyt oturumunda başıma gelmesinden korkuyordum bakalım hayırlısı olsun kahve ile dinç kalmaya çalışacağım

Geri