Yarın YKS Var Durumlar Nasıl?

heyecan stres yokta mezuna kalırım korkusu basıyo arada

Kardeşim geçen sene sınava giren biri olarak birkaç tavsiye vereyim. Benim matematik ve kimyam baya iyiydi. Ama o matematik sorularını görünce beynim sulandı. Baya uğraştım sonra baya boş bırakarak fene geçtim. En güvendiğim ders olan kimya sorularını anlamadım ve hızlı hızlı bitirdim. Saate baktım son 35 dk kalmış ve matematikde 25 bosum var abartmıyorum. Bıraktım kalemi kalktım gidecem. Sonra bir anda tekrar oturdum besmele çekip başladım. 35 dk da 17 soru daha çözdüm ve o sorular sinavin en kolay sorulariymis heyecandan cozememisim.Ayt için konuşuyorum bu arada. Benim için yeterli bir sıralama yaptım. Bir soruyu cozemiyorsan geç uğraşma sonra geri dönersin. Sinav için en iyi vereceğim tavsiye bu

heyecan stres yokta mezuna kalırım korkusu basıyo arada
Bende de çok stres yok biraz var ama mezun korkusu daha büyük.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim geçen sene sınava giren biri olarak birkaç tavsiye vereyim. Benim matematik ve kimyam baya iyiydi. Ama o matematik sorularını görünce beynim sulandı. Baya uğraştım sonra baya boş bırakarak fene geçtim. En güvendiğim ders olan kimya sorularını anlamadım ve hızlı hızlı bitirdim. Saate baktım son 35 dk kalmış ve matematikde 25 bosum var abartmıyorum. Bıraktım kalemi kalktım gidecem. Sonra bir anda tekrar oturdum besmele çekip başladım. 35 dk da 17 soru daha çözdüm ve o sorular sinavin en kolay sorulariymis heyecandan cozememisim.Ayt için konuşuyorum bu arada. Benim için yeterli bir sıralama yaptım. Bir soruyu cozemiyorsan geç uğraşma sonra geri dönersin. Sinav için en iyi vereceğim tavsiye bu
Teşekkürler hocam umutlarım yeşerdi birazda olsa. Geçen sene zaten mat mat değildi direkt işkence ve psikoloji testiydi resmen. Geçmiş olsun

Kendime kızgınım o kadar başka bir şeyim yok
Neden hocam?

34 35 AYT fen yapıyorum, 1 kez daha yapabilirsem iş bitecek. Hayırlısı

yanımıza ne alıyoz beyler su giriş belgesi kimlik başka bişey varmı?

Arada bir giriyorum da sarmıyor

34 35 AYT fen yapıyorum, 1 kez daha yapabilirsem iş bitecek. Hayırlısı
İnşallah hocam

Her şey daha farklı olabilirdi
Anladım hocam. En kötü seneye

yanımıza ne alıyoz beyler su giriş belgesi kimlik başka bişey varmı?
He o kadar

İşler hiç planladığım gibi gitmedi :/
Olsun be hocam. Sağlık olsun seneye en kötü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,887
Üyeler
187,117
Son üye