Penaltılara kalmayacağız bir önce ki maç bireysel defans hatası yüzünden gol yedik devamı geldi bu sefer hatasız oyun oynarsa çok sayıda gol ile kazanırız ama sonuç olarak 2-0 ile başlayacağız yani defans odaklı bir oyun değil riskli atak üzerine bir maç göreceğiz bunun da getirdigi dezavantaj kalesini gola kapatamayacak defans ve orta sahada kötü olan rakip kontra atakda ki hızlı oyuncular sayesinde defans arkasına hızla girecek şuan en az 4.5 üst bir maç göreceğiz ama risk için 4.5 üst deplasman kazanır diyebiliriz risksiz 3.5 üst orta risk 4.5 üst söyle bir durum da var rakip skora güvenerek defans yaparsa ozaman kesin galibiyet alırız.Bence 2-0 yenicez ve penaltılara gidicek
Hocam yani adamlar evde kaybediyo ama atmosfer çok ateşli bide ilk 20 dk gol bulursak bence turu geçebiliriz ama şok golde yeme ihtimalimiz çok yüksek ben hala 2-0 yeneriz diyorumPenaltılara kalmayacağız bir önce ki maç bireysel defans hatası yüzünden gol yedik devamı geldi bu sefer hatasız oyun oynarsa çok sayıda gol ile kazanırız ama sonuç olarak 2-0 ile başlayacağız yani defans odaklı bir oyun değil riskli atak üzerine bir maç göreceğiz bunun da getirdigi dezavantaj kalesini gola kapatamayacak defans ve orta sahada kötü olan rakip kontra atakda ki hızlı oyuncular sayesinde defans arkasına hızla girecek şuan en az 4.5 üst bir maç göreceğiz ama risk için 4.5 üst deplasman kazanır diyebiliriz risksiz 3.5 üst orta risk 4.5 üst söyle bir durum da var rakip skora güvenerek defans yaparsa ozaman kesin galibiyet alırız.
Defans aynı hataları yaparsa 3 tane daha atarlar bizeHocam yani adamlar evde kaybediyo ama atmosfer çok ateşli bide ilk 20 dk gol bulursak bence turu geçebiliriz ama şok golde yeme ihtimalimiz çok yüksek ben hala 2-0 yeneriz diyorum
Bu sefer fred var osayide oynar tadic yedek bence ortasahayı fred ismail yapsak syzmnski 10 yapıp Talisca'yı Dzeko yerine koysak daha iyi olabilirDefans aynı hataları yaparsa 3 tane daha atarlar bize
İskoçyada hangi Türk takımı reaksiyon gosterebilirBen öyle düşünmüyorum reaksiyon gösteririz bence