IYiAlıntıyı görüntüle
fotoyu omuz arka kol gününde cektim sırt pumpsuz bu halde gözüküyor sizce sırt genetiğim iyi olabilir mi kilo 54 boy 1.68-1.69
süperAlıntıyı görüntüle
fotoyu omuz arka kol gününde cektim sırt pumpsuz bu halde gözüküyor sizce sırt genetiğim iyi olabilir mi kilo 54 boy 1.68-1.69
lat pulldown giriyorum ilk ısınıyorum sonra 3 set ardından son set dropsırt antreman programını atabilir misin
teşekkür ederim birazda boy kısa diye güzel duruyor olabilir mi senceÇok iyi duruyor böyle devam et
Boyla alakası yok bence gayet iyi çalışmışsın 6 ayda güzel yol katetmişsin . Bana göre set sayıları fazla geldi ama kendini iyi hissediyorsan şuan için sıkıntı yok ancak antrenman programıyla ilgili set sayılarıyla ilgili araştırma yapmanı öneririm.lat pulldown giriyorum ilk ısınıyorum sonra 3 set ardından son set drop
close grip pulldown giriyorum 3 set
cable seated row giriyorum 3 set
machine row 3 set
bu kadar
sırttan sonra biceps yapıyorum ama cogu kişi arka kol yapıyor genelde
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim birazda boy kısa diye güzel duruyor olabilir mi sence
set çok fazla sırtı ikiye ayır üst alt olarak ayır üste 4-5 set alta 4-5set yeterli örneğin lat için close grip seated row ve Lat prayers üst için wide grip seated row ve pec deck reverse olabilirlat pulldown giriyorum ilk ısınıyorum sonra 3 set ardından son set drop
close grip pulldown giriyorum 3 set
cable seated row giriyorum 3 set
machine row 3 set
bu kadar
sırttan sonra biceps yapıyorum ama cogu kişi arka kol yapıyor genelde
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim birazda boy kısa diye güzel duruyor olabilir mi sence