Neler Yeni

Yaş 17 Sakal'dan Ve Bıyık'tan Nasıl Tamamen Kurtulabilirim

ShatiG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Kerim Veren
Sakalı ve bıyığı kendime yakıştıramıyorum , jilet'le kesiyorum ama kısa sürede tekrar büyüyor . bu işin kökten çözümü için öneriniz var mı

Berkyozclk

80+ Bronze
Sakalı ve bıyığı kendime yakıştıramıyorum , jilet'le kesiyorum ama kısa sürede tekrar büyüyor . bu işin kökten çözümü için öneriniz var mı
onlar senin hayatının parçası ilerde seveceksin onlarla yaşayıp öleceksin buna alış en iyisi jiletle kesmek sakın yüzüne epilasyon falan yapma

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Vay be arkadaş bizde sakal çıkmıyor adam aldırmaya çalışıyor. Jilet uygulama makine kullan. Epilasyon falan yaptırma bence ilerde fikrin değişebilir.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam mecbur alıcaz, bende 4 günde bir alıyorum makinayla.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,325
İsim
Hakan
Jilet olayı yalan daha gür çıkarır hikayesi direk yalan

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bende hiç çıkmıyor. Açıkcası bir eksi veya bir artısı olmuyor. Belki sayılabilecekse genelde yaşıtlarımdan küçük duruyorum bunu avantaj yada kötü olarak düşünebilirsin. Onun dışında çok fazla ise lazer epilasyona gidebilirsin. Seans seans bir yerden sonra azalır.

Kara*

80+ Silver
Ağda, tüy dökücü krem, gibi şeyler deneyebilirsin. Ama ağda çok kullanırsan sarkar yüzün makine veya jilet devam et. Bende de yakışmıyor ama bazen 2-3 gün salıp tekrar kesiyorum durmadan kesme kazıma dinlensin cildin.

Tüylerin uzamasını geçiktiren kremler var sakal geciktirici diye yaz.

Top Bottom