Hocam beni yıpratıyorKötü anı değil, tecrübe.
Piskolağa gidememUnutmak yerine onlarla başa çıkmayı öğren. Unutursan bir gün yine başına öyle olaylar gelebilir. Unutmayıp ders alırsan gelmez. Psikologa git
Beni derinden etkileyen bir olayı niye hatırlıyım abi? her gün pişmanlık duyup kahroluyorumben bir ara sürekli unutmak istiyordum şimdi çoğu şeyi unutuyorum hatırlamaya çalışıyorum hatırlayamıyorum. ezber yapmaya çalışıyorum üniversite sınavı için yine hatırlayamıyorum. Eskiden görsel zekam çok iyidi artık çoğu şeyi hatırlayamıyorum. Bence hatırlamak daha güzel.
anlatabileceğin bir olay mıBeni derinden etkileyen bir olayı niye hatırlıyım abi? her gün pişmanlık duyup kahroluyorum
Anlatmak istemiyorumanlatabileceğin bir olay mı
anladım. Ama kendini bir olay için en azından suçlu olmadığın bir durumda kendini fazla hırpalamana gerek yok. İnsanlar senin ne yaptığını bilmiyor, en azından öyle tahmin ediyorum. Bilmiyor ise sana kimse öyle garip bakmaz, sadece kendi gözünde öyle sanarsın. Utanç verici bir an ise anlık geliştiyse zamanla geçer, unutulur. Bence kafaya fazla takma, takacağın tek şey şapka olsun dostum.Anlatmak istemiyorum
Zaten anonimsin. Burada realde seni tanıyacak birisi olduğunu sanmıyorum, sen söylemediğin sürece. Eğer öyle özel bir durum falan değilse anlatılabilir benceAnlatmak istemiyorum