Yaşadığım kötü anları nasıl unutabilirim?

Mete_631

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
8
Nasıl yapabilirim? son durumlarda beni çok rahatsız ediyor

Kötü anı değil, tecrübe.

Unutmak yerine onlarla başa çıkmayı öğren. Unutursan bir gün yine başına öyle olaylar gelebilir. Unutmayıp ders alırsan gelmez. Psikologa git

ben bir ara sürekli unutmak istiyordum şimdi çoğu şeyi unutuyorum hatırlamaya çalışıyorum hatırlayamıyorum. ezber yapmaya çalışıyorum üniversite sınavı için yine hatırlayamıyorum. Eskiden görsel zekam çok iyidi artık çoğu şeyi hatırlayamıyorum. Bence hatırlamak daha güzel.

ben bir ara sürekli unutmak istiyordum şimdi çoğu şeyi unutuyorum hatırlamaya çalışıyorum hatırlayamıyorum. ezber yapmaya çalışıyorum üniversite sınavı için yine hatırlayamıyorum. Eskiden görsel zekam çok iyidi artık çoğu şeyi hatırlayamıyorum. Bence hatırlamak daha güzel.
Beni derinden etkileyen bir olayı niye hatırlıyım abi? her gün pişmanlık duyup kahroluyorum

Anlatmak istemiyorum
anladım. Ama kendini bir olay için en azından suçlu olmadığın bir durumda kendini fazla hırpalamana gerek yok. İnsanlar senin ne yaptığını bilmiyor, en azından öyle tahmin ediyorum. Bilmiyor ise sana kimse öyle garip bakmaz, sadece kendi gözünde öyle sanarsın. Utanç verici bir an ise anlık geliştiyse zamanla geçer, unutulur. Bence kafaya fazla takma, takacağın tek şey şapka olsun dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,993
Üyeler
186,282
Son üye
spiderma
Geri