Neler Yeni

Yaşadığım Saçma Sorun Superonline

Nix0rM

80+

Squex

80+ Silver
Mesela bende superonline kullanıyorum paketim 35 mbps. Speedtestte sunucuyu türkcell seçtiğimde hızım 63 falan oluyor ama başka sunucu seçtiğimde 35.

Nix0rM

80+
Mesela bende superonline kullanıyorum paketim 35 mbps. Speedtestte sunucuyu türkcell seçtiğimde hızım 63 falan oluyor ama başka sunucu seçtiğimde 35.
Dostum 3 gündür neden 6mb/s alamıyorum diye çıldırıyordum. En iyi cevap şeklinde raporlayacağım teşekkür ederim.

Squex

80+ Silver
Yani paketi yükseltirsem anca 6mb/s alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millenicom'a geçsem mantıklı olur mu en fazla 65mb download sağlıyor
6 mb/s 48 mbps demektir. Paketiniz 25 mbps olduğundan paketinizi yükseltmezseniz hiçbir şekilde 6mb/s alamazsınız.

Yani paketi yükseltirsem anca 6mb/s alabilirim

Millenicom'a geçsem mantıklı olur mu en fazla 65mb download sağlıyor
Superonlineye kaç tl ödüyorsunuz?

Nix0rM

80+
6 mb/s 48 mbps demektir. Paketiniz 25 mbps olduğundan paketinizi yükseltmezseniz hiçbir şekilde 6mb/s alamazsınız.

Superonlineye kaç TL ödüyorsunuz?
Aylık 90-100 TL yanlış bilmiyorsam

Superonlineye kaç TL ödüyorsunuz?
Seninki fiber mi?

Squex

80+ Silver
Aylık 90-100 TL yanlış bilmiyorsam

Seninki fiber mi?
Binaya kadar gelen fiber kullanıyorum ben. Millenicoma geçebilirsin 105 tl ye 100 mbps alabiliyorsun altyapın izin verirse. Yeni konu açabilirsin millenicom hakkında benden daha bilgililer vardır forumda.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Arkadaşlar merhaba internetim için speed test yaptığım zaman 50mb download 5mb upload olarak gözüküyor. Steam ya da Epic Games'ten oyun indirmeye çalıştığım zaman ise 3mb/s üstünü göremiyordum. Superonline'ı aradım ve şöyle dedim: "Benim internetim speed test yaptığım zaman 50mb download olarak gözüküyor, ama Steam'den oyun indirmeye çalıştığım zaman 3mb/s üstünü göremiyorum." Adam dedi ki: "Kontrol edeyim". Baktı bir sorun gözükmedi. Sonra dedim: "Eğer sorun yoksa neden 6mb/s de indiremiyorum?" Adam sonra şöyle dedi: "İnternet paketiniz 25mb download olarak gözüktüğü için en fazla 3mb/s alıyorsunuz. Paketiniz kadar en fazla indirme sağlayabilirsiniz. "

Ben de şöyle düşündüm paket her ne kadar 25mb olsada ben niye 50mb olduğu halde 6mb/s göremiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Paketin 25Mbps, nasıl 6MB/s göreceğini zannediyorsun?

Squex

80+ Silver
Mesela benim için millenicom iyi değil çünkü ben superonlineye 80 tl ödeyip 35 mbps alıyorum ama millenicomda 85 tl ödemem gerekiyor 35 mbps için.

Paketin 25Mbps, nasıl 6MB/s göreceğini zannediyorsun?
Speedtestte 50 mbps olarak gördüğü için 6 mb/s alabileceğini düşünmüş olabilir.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Dostum ben speed test yapınca Turkcell serverına bağlandığı için 50mb sanıyordum şimdi neden 6mb/s alamadığımı anladım
Fiber olduğunda hızda o civarda bir artış görülebiliyor SpeedTest'te. Ben de 50mbps pakette SpeedTest'te 80 mbps alıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,951
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom