yaşamak için en iyi ülke hangisi ?

İsçivre

arkadaşalr merak ettim de böyle coğrafyası iyi ekonomisi iyi gidince pişman olmucağım gezmek için değil de yaşamak için gidebileceğim asgari ücretle bile normal para sıkıntısı çekmeden yaşayabileceğim ülke nedir ?
Venezuella,Arjantin birgün biraz para biriktirip latin amerika ülkelerinden birine taşınıcam yada Rusya gibi kuzey doğu ülkelerinden birine.
Asgari ücretin fazla olduğu gelişmiş yerlerde ev alamazsın yerleşiceğim ülkedede geberene kadar 2+1 ev için kira ödemek istemem ha istiyenleride anlıyabiliyorum neticede ayı çıkarabilirsin kolayca araba alabilirsin teknolojik aletlerin fiyatı uygun vesaire.
Ama ben aristokrat ruhlu biriyim sürekli çalışmaya gelemiyorum kendi toprağım olucak şatom olucak sürekli mesai'ye zorluyan mobbing yapan bir patronum olmucak gerektiğinde masaya çıkarıp vurabilcem

Son düzenleme:
Singapur.

arkadaşalr merak ettim de böyle coğrafyası iyi ekonomisi iyi gidince pişman olmucağım gezmek için değil de yaşamak için gidebileceğim asgari ücretle bile normal para sıkıntısı çekmeden yaşayabileceğim ülke nedir ?
Bol bol paramın olduğu her yer bana fark etmez.

Finlandiya

Norveç/İsveç/İsviçre.
Ben Kanada'da yaşamak isterdim.

nasıl gidip yaşayacaksın bize de söyle

Almanya ve İsveç.

Hiç bir ülkede, hiç bir yerde yaşanmaz. Hiç bir gezegende de yaşanmaz. Yaşamak sarmıyor.

isveç olabilir

İsvec. Ama Türkiye en iyisi yiğenim.

Geri