Neler Yeni

Yaşasın TR AZ iki Devlet tek Millet

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Azerbaycan-Türkiye arasında imzalanan bazı sözleşmeler ve protokoller[değiştir | kaynağı değiştir]
  1. Türkiye, Azerbaycan Ticari ve Ekonomik İşbirliği Anlaşması, (2 Ocak 1992)
  2. Türkiye Cumhuriyeti ve Azerbaycan Cumhuriyeti Arasında Dostluk, İşbirliği ve İyi Komşuluk Anlaşması, (24 Ocak 1992)
  3. Karadeniz Ekonomik İşbirliği Eğitim, Kültür ve Haberleşme Anlaşması, (6 Mart 1993)
  4. Bilimsel, Teknik, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Alanlarda İşbirliği Anlaşması, (9 Şubat 1994)
  5. Yatırımların Karşılıklı Teşviki ve Korunması Anlaşması, (4 Nisan 1994)
  6. Çifte Vergilendirmenin Önlenmesi Anlaşması, (9 Nisan 1994)
  7. Türkiye, Azerbaycan Sosyal Güvenlik Sözleşmesi, (17 Temmuz 1998)
  8. Türkiye, Azerbaycan Arasında Çevre Koruma Alanında İşbirliği Anlaşması, (14 Ekim 2004)
  9. Türkiye Cumhuriyeti Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı ile Azerbaycan Cumhuriyeti Aile, Kadın ve Çocuk Sorunlarından Sorumlu Devlet Komitesi Arasında İşbirliği Muhtırası, (4 Şubat 2008)
  10. Türkiye, Azerbaycan Uzun Vadeli Ekonomik ve Ticari İşbirliği Programı ve İcra Planının Onaylanması, (18 Şubat 2008)
  11. Türkiye-Azerbaycan Stratejik İşbirliği Antlaşması, (16 Ağustos 2010)

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Emirhan abim çok sever böyle konuları.
Gelsin de CcCAzeriÜlküOcaklarıCcC yazsın diye etiketledik.
Hehh şöyle ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Azerbaycan ve Türkiye arasında askeri anlamda da Azerbaycan lehine geçmişten bugüne olay gerçekleşmiştir. 1993, 2003 yılları arasında Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı yapan Haydar Aliyev döneminde Azerbaycan'ın izlediği politika sonucunda diğer sınırdaş devletlerle işbirlikleri sağlanmıştır. Azerbaycan'ın bölgede etkin rol oynaması için Türkiye'nin yardımlarıyla dünya genelinde büyük bir etkiye sahip olan ABD ve NATO ile iyi ilişkiler kurması da olasıdır.[11][12] 1996 ve 1997 yılları arasında Azerbaycan ve Türkiye arasında askeri yönde anlaşmalar imzalandı ve Azerbaycan, Türkiye sınırının iki tarafında kalan alanda yapılacak askeri araçların uçuşunu düzene sokan anlaşmalar imzalandı.

Azerbaycanlılar ve Türkiye Türkleri, aynı ırktan oldukları ve aynı kökten geldikleri için bu iki devlet, birbirlerini "kardeş devlet" saymaktadır."

Mergen

80+ Bronze
Öyle düşünmeyin zor duruma düşersek yardımcı oluyoruz birbirimize,Türklerin,Müslümanların arka çıkması lazım birbirine.
Elbette öyle.Dediğim gibi Azerbeycan'ı bende severim.Ama çok abartılıyor diye düşünüyorum.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz

Bende anlamadım ne abartiliyor
Ya bak cidden böyle düşünülmemesi lazım,zor günümüzde birbirimize yardım etmemiz lazım belki bu arkadaşlar istisna azerbeycanlılara denk gelmiştir.O yüzdende olabilir.

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655

Ya bak cidden böyle düşünülmemesi lazım,zor günümüzde birbirimize yardım etmemiz lazım belki bu arkadaşlar istisna azerbeycanlılara denk gelmiştir.O yüzdende olabilir.
Aynn olabilir

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Olabilir,saygı duyarım
Teşekkürler.
Benim bi ülkücü arkadaş vardı bu tarz ve buna benzer şarkılar dinliyordu çok samimiydik.
Yolda gidiyoruz çocuğun biri 1 lira istedi bizden az büyük.
Şarkının hırsıyla gitti çocuğa yumruk attı.
Arkadan 5 kişi çıktı bizi kovaladı.
Ben orda olmasam hastanelik olurdu geri zekalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,180
Üyeler
167,444
Son üye
raaa
Top Bottom