Neler Yeni

Yaşlılar için telefon önerisi

Bozkurt*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bozkurt
Ahhh ahhh ne günlerdi be! Snake 2 açardık, tenefüslerde oynardık be!
Bu arada, sana tavsiyem eğer bulabilirsen Realme C55. Benim telefon. Kefilim bak. Tamam en iyi giriş seviyesi telefon değil ama ihtiyaçtan almıştım ve çok iyi iş görüyor. Kamerası, eh... pek foto çekmiyorum ama çekince de işimi görüyor mu, görüyor. Depolama ve bellek, 128/6GB almıştım. Yetiyor yani. Sıkıntı çıkarmaz. İşlemcisi gayet iyi ama. Epey'den sana link vereyim istersen Bozkurt hocam, bir bak özelliklere. Ben öyle derinlemesine araştırıp almamıştım, BABALAR GÜNÜ İNDİRİMİ VAR DİYE, İHTİYAÇTAN almıştım. Benim eski Huawei telefon da maşallah şişmeye ve patlamaya hazır bomba gibiydi canına yandığım!! 😂 😂 😂

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben buradan şunu anladım en çok tavsiye edilen f/p telefon markası REALME oldu. Bu kadar kişi önerdiğine göre demek ki insanları memnun etmiş.

Aykut D.

80+ Gold
Bütçe sorun olmamış olsa A24 onerirdim dedeme A24 aldım ben

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Arda Akel
Ben buradan şunu anladım en çok tavsiye edilen f/p telefon markası REALME oldu. Bu kadar kişi önerdiğine göre demek ki insanları memnun etmiş.
Aynen, Realme ve Xiaomi gayet iyi. Xiaomi, 14T Pro telefonu ile çağ atlattı resmen markasına. :)
Bence sen Xiaomi/Realme yolundan sapma kardeşim. :)

Babam kullandı 3 ay elinde patladı. Aman diyeyim. eski S7 misali maşallah, şişti telefon.

Bozkurt*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bozkurt
Aynen, Realme ve Xiaomi gayet iyi. Xiaomi, 14T Pro telefonu ile çağ atlattı resmen markasına. :)

Babam kullandı 3 ay elinde patladı. Aman diyeyim. eski S7 misali maşallah, şişti telefon.
Allah korusun , çok yoğun kullanım yapmayacakları için telefonu yormazlar gibime geliyor

Bir tık yüksek fiyatı dostum :(

Aykut D.

80+ Gold

Elinde patladı derken ne oldu tam olarak ?

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Arda Akel
Allah korusun , çok yoğun kullanım yapmayacakları için telefonu yormazlar gibime geliyor

Bir tık yüksek fiyatı dostum :(
Tabii canım. YouTube mutube demişsin, ne olacak ki seninkiler için?
Babam elektrik/elektronik hocası da, bir sürü uygulama, gmail mmail falan kullanıyor ondan dayanamamıştır aldığı telefon.

Elinde patladı derken ne oldu tam olarak ?
Pili şişti, ekranı yerinden çıktı. Duman muman çıkmadı Allahtan.
Çok yoğun kullandı herhalde telefonu.

Bozkurt*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bozkurt
Babam elektrik/elektronik hocası da, bir sürü uygulama, gmail mmail falan kullanıyor ondan dayanamamıştır aldığı telefon.
En çok zorlanacağı uygulamada youtube olur yani :) sosyal medyayla falan işleri yok

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Arda Akel
En çok zorlanacağı uygulamada youtube olur yani :) sosyal medyayla falan işleri yok
2K'da video açacağım diye kıvranır en kötü :) Şaka bir yana, hayırlı olsun sizinkilere şimdiden.

siyabent

80+ Silver
Samsung a05s ikisinede gider

Aykut D.

80+ Gold

Pili şişti, ekranı yerinden çıktı. Duman muman çıkmadı Allahtan.
Çok yoğun kullandı herhalde telefonu.
A24'temi oldu bu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Erkan
Redmi 12 S alabilirsin 12 pro alabilirsin ama ben olsam 12 S alırdım 11 pro aynı baya iyi telefon ben çocuklara almıştım deli gibi yere düşüyor hala sağlam güzel telefon

Top Bottom