Yassı Vs Normal Ethernet Kablosu

Schämell

80+
Reaksiyon skoru
198
Arkadaşlar Ethernet kablosunu koridordan geçireceğim ve halının altından geçireceğim o yüzden yassı kablo almayı düşünüyorum ama normal Ethernet kablosu ile yassı Ethernet kablosunun arasında fark mıdır? İletkinliği dayanıklılığı gibi bu arada 15mt alacağım.

ben de senin gibi düşünüyordum kapının altından vs geçireceksen eğer illa ki yanına gelip kırılabilir flat(yassı) kabloda. Bence yassı alma

ben de senin gibi düşünüyordum kapının altından vs geçireceksen eğer illa ki yanına gelip kırılabilir flat(yassı) kabloda. Bence yassı alma
kapının altı ile mesafe neredeyse olmadığından anca yassı kablo geçer o yüzden yassı almayı düşünüyorum ama bence dayanıklılık iletkenlik gibi şeylerde fark olacağını pek sanmıyorum

kapının altı ile mesafe neredeyse olmadığından anca yassı kablo geçer o yüzden yassı almayı düşünüyorum ama bence dayanıklılık iletkenlik gibi şeylerde fark olacağını pek sanmıyorum
Zaten onlarda kolay kolay fark olmaz

2 3 tane normal ethernet kablosu bozdum. Çok çabuk yıpranıyor o tür Yuvarlak kablolar.
Yassı aldım çok memnunum acayip rahat.

15 metrede fark etmez yassı olsa da sıkıntı çıkmaz daha uzun ihtiyacın olursa sıkıntı olabilir

Geri