Neler Yeni

YASTIKLARI DERİ OLMAYAN KULAKLIK ÖNERİSİ

worn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammed Mucahit Ektaş
Bütçe
450
Yastıkları deri olmayan gerçekten konforlu bir kulaklık arayışındayım. Mikrofonu iyi olsa yeterli, 7.1 veya RGB ışıklandırma aradığım özellikler değil ses kasabileyim yeterli.
Bütçeye 450 yazdım fakat 450ye bu iş olmaz derseniz başka seçenekleri de görmek isterim iyi forumlar

Mert

80+ Silver
Corsair HS 35 kullanıyorum, memnunum.

• Beğen
Reaksiyonlar: worn

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Yastıkları deri olmayan gerçekten konforlu bir kulaklık arayışındayım. Mikrofonu iyi olsa yeterli, 7.1 veya RGB ışıklandırma aradığım özellikler değil ses kasabileyim yeterli.
Bütçeye 450 yazdım fakat 450ye bu iş olmaz derseniz başka seçenekleri de görmek isterim iyi forumlar

Razer Blackshark V2 X bunu öneririm ama pedleri deri galiba sadece seçenek olarak aklında bulunsun​

• Beğen

worn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammed Mucahit Ektaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Corsair HS 35 kullanıyorum, memnunum.
İtopyada denemiştim çok rahat güzel gelmişti. 7.1 yok diye almamıştım. 7.1 gereksiz geliyor şuanda da keşke alsaydım diyorum corsair'i

• Beğen

ahsecek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Selim Çicek
HS35 kullanan bir arkadaşım memnun kalmadığını söylemişti şu uzama yerleri kırılmıştı hatta birlikte bantlamıştık kronik problemi var sanırım ve uzun kullanımda biraz acıtıyor diyordu kafası çok büyük ama arkadaşın onuda belirtim, marka takıntın yoksa sharkoon rush er40 öneririm veya fiyatı arttırabilirim dersen steel series arctis 1 al taktığım en konforlu kulaklıklardan biriydi kafa bandı biraz rahatsız ediyor sadece

Top Bottom