Yatarak Chill oynamalık oyun önerisi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,842
Arkadaşlar Kütüphanemi aşağıya bırakacağım işten geldikten sonra 1-2 saat chill oynamalık oyun önerilerinize açığım uncharted gibi oyunları oynadım bilginize
Aklımda Dying light 1 var ne dersiniz (Kontrolcüyle beraber yatarak oynayacağım onuda belirtiyim)
Aşağıdaki oyunlardan oynaması amelelik olmayacak ne varsa önerebilirsiniz.
1752003653072.webp

1752003674437.webp
1752003693383.webp

Arkadaşlar Kütüphanemi aşağıya bırakacağım işten geldikten sonra 1-2 saat chill oynamalık oyun önerilerinize açığım uncharted gibi oyunları oynadım bilginize
Aklımda Dying light 1 var ne dersiniz (Kontrolcüyle beraber yatarak oynayacağım onuda belirtiyim)
Aşağıdaki oyunlardan oynaması amelelik olmayacak ne varsa önerebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Baya Oyun Var Ya

Dying Light 1 kesinlikle güzel bir seçim. Özellikle gece-gündüz döngüsü, parkur mekaniği ve atmosferiyle yatarak, kontrolcüyle oynamaya çok uygun. Chill ama zaman zaman heyecanlı anlar da yaşatır.

Dying Light 1 (hala güzel fikir)
A Plague Tale: Innocence
Alan Wake Remastered
GreedFall
Control
Hellblade: Senua's Sacrifice
Firewatch
Life is Strange serisi
The Forgotten City
Call of Juarez: Gunslinger (kısa ama çok akıcıdır)
Sleeping Dogs: Definitive Edition
Brothers: A Tale of Two Sons
Tomb Raider reboot üçlemesi
Mad Max
What Remains of Edith Finch

Son düzenleme:
ets 2 mortal kombat uncharted car x drift racing the walking dead

Baya Oyun Var Ya
Hepsini zamanında sağolsun steam tldeyken topladım ama hem ne oynayacağıma karar veremiyorum hemde amelelik yapmak istemiyorum oynarken. (Rdr2 cp2077 gibi oyunlarıda bitirdim ayriyeten belirtiyim.
Death Stranding Director's cut var ama oyun tam amele oyunu olduğundan saldım boş zamanım olursa birazda sistemi elden geçirirsem başlarım.

forza 4 sarar

ets 2 mortal kombat uncharted car x drift racing the walking dead
Ets CarX ve etsyi yeni saldım twd bakabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

söylemeyi unuttum, Forza 4 te çoğu yarışı yaptım ayriyeten 4-5 tane 599XX alıp modifiyede ettim FH5 vardı gamepass ile onuda baya oynadım ama öneri için sağol

Baldur's Gate 3 öneririm, chill ötesi yatarak oynanır, combatlar zaten turn based, yılın oyunu seçildi ama benim için son 10 yılın oyuınu diyebilirim.

Baldur's Gate 3 öneririm, chill ötesi yatarak oynanır, combatlar zaten turn based, yılın oyunu seçildi ama benim için son 10 yılın oyuınu diyebilirim.
Hocam kütüphanemde yok maalesef :) olsa oynardım şuanda bir oyuna 1000-1500 tl verebilecek durumda değilim krediler sebebiyle.
şuanlık kütüphanemdeki oyunlardan bakıyorum ama istek listemde elden yüzük ile duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,017
Üyeler
184,717
Son üye
FleZZZ
Geri