Yavaş internet sıkıntısı (tt)

Muhammed0147

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
508
1622456023501.png

internet vdsl2 şeklkinde bağlı olmasına rağmen bize vaad ettikleri interneti vermiyorlar (paket 24mbps ama verdikleri 8 mbps den az ) gerçek hızı vermiyor ve modem 4 saatte bir yeniden başlatılmazsa interneti kullandırtmıyor kotalı internetken saniyede 2,5 mb indirme hızlarına ulaşırdım şimdi onun yanına bile yaklaşamıyorum :/

Alıntıyı görüntüle

internet vdsl2 şeklkinde bağlı olmasına rağmen bize vaad ettikleri interneti vermiyorlar (paket 24mbps ama verdikleri 8 mbps den az ) gerçek hızı vermiyor ve modem 4 saatte bir yeniden başlatılmazsa interneti kullandırtmıyor kotalı internetken saniyede 2,5 mb indirme hızlarına ulaşırdım şimdi onun yanına bile yaklaşamıyorum :/
Bende şuan aynı sorunu çekiyorum

Alıntıyı görüntüle

hakkını ara

mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada kutuya bağlanan siyah kablonun komple değişmesi için bayisine de gittik(internet ablamız üzerine) gelemeyebileceklerin söylediler(5 ay önce) o zaman dsl kablosu komple kopuktu bir şekilde kendim yağtım

Geri