Yayılımı yüksek 4000’TL'ye kadar parfüm önerisi

mavi eros nasıl kokuyor iyi mi? yayılımı kalıcılığı falan yada şu inventus lar nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boynerden scandalın siyahını aldım çok güzel kokuyor tavsiye ederim.
yenimi aldın usta varmı link

Merhaba saygıdeğer forum üyeleri, indirimler bitmeden Boyner’den bir parfüm almak istiyorum. Yaz-kış fark etmez, özellikle de seçtiğim bir koku yok. Elimde 212 VIP var, çok güzel kokuyor; belki ona yakın bir şey olabilir.

Birkaç bulduğum modeli de şöyle yazayım:
- Gucci Oud Intense
- JPG Scandal Pour Homme
- JPG Le Male
- Armani Acqua di Gio Profondo EDP

Varsa bu modelleri deneyenler, nasıl olduğunu söylerse sevinirim; yoksa önerilerinizi bekliyorum.
aynısından lazım beyler bütçe 5kya kadar

mavi eros nasıl kokuyor iyi mi? yayılımı kalıcılığı falan yada şu inventus lar nasıl
eros flame var elimde düz eros yok kalıcılık yayılım olarak iyi invictusların aqua/edt/victory parfüm/victory elixir/parfüm versiyonu var elimde hangisini soruyorsun

eros flame var elimde düz eros yok kalıcılık yayılım olarak iyi invictusların aqua/edt/victory parfüm/victory elixir/parfüm versiyonu var elimde hangisini soruyorsun
victory parfüm

alınır mı? sence eros iyi kokuyomu

bu fiyat bandında en iyisi hangisi sence sende olanlardan

victory parfüm

le maleye benziyor lavantalı vanilyalı bi parfüm kalıcılık yayılım orta

victory parfüm

bu fiyat bandında en iyisi hangisi sence sende olanlardan
eros flame güzel kalıcılık yayılımıda başarılı düz erosu bilmem

le maleye benziyor lavantalı vanilyalı bi parfüm kalıcılık yayılım orta

eros flame güzel kalıcılık yayılımıda başarılı düz erosu bilmem
o fiyata en iyisi sence eros flamemi peki daha iyi bildiğin varmı

hocam biraz hakaret gibi olacak size sormak ama bargello almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz ? bilginiz var mı ?
yok hocam ne hakareti estağfurullah bütçeniz düşükse mad a115 alabilirsiniz veya yanına p102 ekleyip ikinci üründen %50 indirim alabilirsiniz

Merhaba saygıdeğer forum üyeleri, indirimler bitmeden Boyner’den bir parfüm almak istiyorum. Yaz-kış fark etmez, özellikle de seçtiğim bir koku yok. Elimde 212 VIP var, çok güzel kokuyor; belki ona yakın bir şey olabilir.

Birkaç bulduğum modeli de şöyle yazayım:
- Gucci Oud Intense
- JPG Scandal Pour Homme
- JPG Le Male
- Armani Acqua di Gio Profondo EDP

Varsa bu modelleri deneyenler, nasıl olduğunu söylerse sevinirim; yoksa önerilerinizi bekliyorum.
Hocam jpg le male le parfum var yayılımını bilmiyorum ama kokusu baya güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,277
Üyeler
184,761
Son üye
wwiinnnneerr
Geri