T Talat 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1,130 Dahası Reaksiyon skoru 290 İsim Talat 26 Ekim 2024 #14 Plenks yazmış: Maksimum b kareleri 4 yapın hocam. Ön tanımlı kısmında başka neler var ss atar mısınız. Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Ekim 2024 Bu arada menünün sizde aynı olmama sebebi amd ekran kartına sahip olmanız. Devamı için tıklayın... Ön tanımlı kısmında sadece kalite-dengeli-hız var
Plenks yazmış: Maksimum b kareleri 4 yapın hocam. Ön tanımlı kısmında başka neler var ss atar mısınız. Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Ekim 2024 Bu arada menünün sizde aynı olmama sebebi amd ekran kartına sahip olmanız. Devamı için tıklayın... Ön tanımlı kısmında sadece kalite-dengeli-hız var
ubah 80+ Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 243 Dahası Reaksiyon skoru 52 İsim ubah 27 Ekim 2024 #15 Plenks yazmış: Hocam obs den verseniz bile izleyen kişilere 6k olarak gidiyor partner değilseniz. Devamı için tıklayın... yok test ettim yayınada 8k bitrate gidiyor, yayın detaylarından kontrol ettim.
Plenks yazmış: Hocam obs den verseniz bile izleyen kişilere 6k olarak gidiyor partner değilseniz. Devamı için tıklayın... yok test ettim yayınada 8k bitrate gidiyor, yayın detaylarından kontrol ettim.
Plenks 80+ Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 321 Dahası Reaksiyon skoru 90 İsim Berat K. 27 Ekim 2024 #16 Talat yazmış: Ön tanımlı kısmında sadece kalite-dengeli-hız var Devamı için tıklayın... kalitede kalacak mecbur o zaman.
Talat yazmış: Ön tanımlı kısmında sadece kalite-dengeli-hız var Devamı için tıklayın... kalitede kalacak mecbur o zaman.