Neler Yeni

Yayın ayarları için yardım :)

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih
Merhabalar ya ben 2 gün oldu yayıncılık hevesi doğdu bende yapayım dedim Ne olur ne olmaz ama bi takım sorunlar meydana geldi
1 rincisi yayın yaparken twitch kanalında kendimi izlediğimde sanki bir geçikme meydana geliyor nasıl örnek ben bomba attığımda yayında ise 15 saniye sonra atıyor bunu nasıl çözerbilirim

2inci sorun ise ben monitör ayarladıgımda twitch yayınında şey gözükmüyor örnek chet sponsor gibi ama oyun yakalama yaptıgım sırada gözüküyor nasıl çözebilirim yardım edermisiniz

3üncü sorum ise mıkrafon ve ve oyun sesi nasıl ayarlarım ben ayarladıgımda ise cızırtı geliyor mıkrafon da ve oyun seside yok

Kullandıgım programlar ise kayıt için
Obs ve stremlabs
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem özellikleri
Amd ryzen 5 3400g pro
Msi b450m a pro max
Hdd 500gb
Ssd 256gb

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Aydın
1. soruna cevap veriyim yayına delay vermiş olabilrsin. obs de çözümü ayarlara giriyorsun gelişmiş ayarlara gel oradan yayın gecikmesi yazar orayı etkinleştirip istediğine alabilirsin.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Göksel Gündüz
Birinci sorunun cevabı, twitch'te yayıncı paneline gireceksin. Orada yayın sekmesinde, gecikme modu var. Onu düşük gecikme yapacaksın.
Screenshot_1.jpg

2.sorunun cevabı, eğer sponsor kaynağını eklediysen, o kaynağı sürükleyrek en üstte taşı. O zaman oyunu açtığında sponsor reklamı ekranda görünür.

3.sorunun cevabı, cızırtıyı engellemek engellemek için ses karıştırıcı kısmında Mic/Aux yerindeki çark simgesine tıkla. Açılan seçeneklerden filitre kısmına bas. Açılan pencerede ses filtreleri kısmının altına sağ yıklayıp ses filtesi ekleyeceksin.

Screenshot_3.jpg

Screenshot_4.jpg

Eğer oyun sesi gelmiyorsa OBS'de en üstte Dosya sekmesi var, ona tıklayıca ayarlar seçeneği var.

Screenshot_5.jpg

Masaüstü sesini varsayılan yap yada kulaklık ile kullanıyorsan kulaklığının ismin seç. Aşağıda uygula seçeneğine bas.

Screenshot_6.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Aydın
Birinci sorunun cevabı, twitch'te yayıncı paneline gireceksin. Orada yayın sekmesinde, gecikme modu var. Onu düşük gecikme yapacaksın.
Alıntıyı görüntüle

2.sorunun cevabı, eğer sponsor kaynağını eklediysen, o kaynağı sürükleyrek en üstte taşı. O zaman oyunu açtığında sponsor reklamı ekranda görünür.

3.sorunun cevabı, cızırtıyı engellemek engellemek için ses karıştırıcı kısmında Mic/Aux yerindeki çark simgesine tıkla. Açılan seçeneklerden filitre kısmına bas. Açılan pencerede ses filtreleri kısmının altına sağ yıklayıp ses filtesi ekleyeceksin.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Eğer oyun sesi gelmiyorsa OBS'de en üstte Dosya sekmesi var, ona tıklayıca ayarlar seçeneği var.

Alıntıyı görüntüle

Masaüstü sesini varsayılan yap yada kulaklık ile kullanıyorsan kulaklığının ismin seç. Aşağıda uygula seçeneğine bas.

Alıntıyı görüntüle
dostum peki cs go da obs de siyah ekran alıyorum onu nasıl halledebilrim acaba. oyun yakalama dediğimde siyah ekran veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,722
Üyeler
169,464
Son üye
SeLectioNN
Top Bottom