TR-SALİHAYCUN
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 163
- İsim
- salih
Merhabalar ya ben 2 gün oldu yayıncılık hevesi doğdu bende yapayım dedim Ne olur ne olmaz ama bi takım sorunlar meydana geldi
1 rincisi yayın yaparken twitch kanalında kendimi izlediğimde sanki bir geçikme meydana geliyor nasıl örnek ben bomba attığımda yayında ise 15 saniye sonra atıyor bunu nasıl çözerbilirim
2inci sorun ise ben monitör ayarladıgımda twitch yayınında şey gözükmüyor örnek chet sponsor gibi ama oyun yakalama yaptıgım sırada gözüküyor nasıl çözebilirim yardım edermisiniz
3üncü sorum ise mıkrafon ve ve oyun sesi nasıl ayarlarım ben ayarladıgımda ise cızırtı geliyor mıkrafon da ve oyun seside yok
Kullandıgım programlar ise kayıt için
Obs ve stremlabs
Sistem özellikleri
Amd ryzen 5 3400g pro
Msi b450m a pro max
Hdd 500gb
Ssd 256gb
1 rincisi yayın yaparken twitch kanalında kendimi izlediğimde sanki bir geçikme meydana geliyor nasıl örnek ben bomba attığımda yayında ise 15 saniye sonra atıyor bunu nasıl çözerbilirim
2inci sorun ise ben monitör ayarladıgımda twitch yayınında şey gözükmüyor örnek chet sponsor gibi ama oyun yakalama yaptıgım sırada gözüküyor nasıl çözebilirim yardım edermisiniz
3üncü sorum ise mıkrafon ve ve oyun sesi nasıl ayarlarım ben ayarladıgımda ise cızırtı geliyor mıkrafon da ve oyun seside yok
Kullandıgım programlar ise kayıt için
Obs ve stremlabs
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem özellikleri
Amd ryzen 5 3400g pro
Msi b450m a pro max
Hdd 500gb
Ssd 256gb
Son düzenleme: