Arkadaşlar merhaba yayın İçin özellikle Webcam almak istiyorum şuanlık bütçem max 400 önerileriniz var mı birkaç araştırmama göre c270 almayı düşünüyorum şuan
C270 ışıksız çok kötü,ışıklı idare eder. Telefonunu bağla daha rahat edersin.Arkadaşlar merhaba yayın İçin özellikle Webcam almak istiyorum şuanlık bütçem max 400 önerileriniz var mı birkaç araştırmama göre c270 almayı düşünüyorum şuan
hayırlı olsunSağolun beyler mikrofonu kötü baya da kulaklığın mikrofonunu kullanırım iyi zaten o baya kamerası hoşuma gitti fiyat performans gibi aldım bugün bakalım
Eyvallah agahayırlı olsun
Aldık bakalım yarın öbür gün gelirönereni çok bence bunu alınEverest SC-HD03 Mikrofonlu Webcam Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Everest SC-HD03 Mikrofonlu Webcam fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Everest SC-HD03 Mikrofonlu Webcam özelliklerini incele, 844,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
BİM'den 39 TL'ye almıştım bir kamera 1080P gayette güzeldi hocam. Geçen hafta sizlere ömür oldu 1 yaşında vefat etti