Yayın için bilgisayar ve ekipman önerisi...

Cengoo

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhabalar ben hem yayın hem de render yapacağım bir bilgisayar toplamak istiyorum. Öncelikle işlemci intel mi yoksa amd mi ? Koltuk önerisi ne yaparsınız bel fıtığı olan bir arkadaşınızım. Ayrıca kulaklık, maus ve mikrofon ne olmalı pc masası ek bir yayın monitörü nasıl yapılır. Her konuda tavsiyenizi bekliyorum. Yaşadığım bölge yazları aşırı sıcak onuda dikkate almak lazım. Bütçe 100-250 k arası olabilir.

Son düzenleme:
Merhabalar ben hem yayın hem de render yapacağım bir bilgisayar toplamak istiyorum. Öncelikle işlemci intel mi yoksa amd mi ? Koltuk önerisi ne yaparsınız bel fıtığı olan bir arkadaşınızım. Ayrıca kulaklık, maus ve mikrofon ne olmalı pc masası ek bir yayın monitörü nasıl yapılır. Her konuda tavsiyenizi bekliyorum. Bütçe 100-250 k arası olabilir.
200 lazım

Hocam hiç bir şey anlamadım ki önerinden bir çoğu bilmediğim marka

o fiyatlara ileriye dönük olması için am5 sistem dizin hocam.intel seneye yine soket değiştirir.

o fiyatlara ileriye dönük olması için am5 sistem dizin hocam.intel seneye yine soket değiştirir.
Hocam nasıl olmalı mesela 3xd işlemcilerin renderi çok iyi değil dediler acaba direk asus pro art serisi gibi bir şey mi bakmalıyım programlama vs her alanda kullanılmalı

Hocam nasıl olmalı mesela 3xd işlemcilerin renderi çok iyi değil dediler acaba direk asus pro art serisi gibi bir şey mi bakmalıyım programlama vs her alanda kullanılmalı
o bütçeye 9950x3d alın hocam hem render hemde oyun için

Özlleştirmeye basın

1741964470028.png

155.460,58 TL

Sistem

oyuncu koltugu

kamera

microfon

kulaklık

masa

Son düzenleme:
İnce hesaptan hiç bir şey almam ilk pc mi oradan aldım yayın hayatına geçeyim diye benim hayatımı aldı

İnce hesaptan hiç bir şey almam ilk pc mi oradan aldım yayın hayatına geçeyim diye benim hayatımı aldı
masayı alabilirsiinz masa için bir problem olmaz sistemi farklı siteden önereyim o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özelleştire basın Ekran görüntüsünde gördügünüz parçaları ekleyerek seçebilirsinz

1741965309826.png

o bütçeye 9950x3d alın hocam hem render hemde oyun için
Evet bu videoyu gördüm ondan zaten geldim

masayı alabilirsiinz masa için bir problem olmaz sistemi farklı siteden önereyim o zaman

Özelleştire basın Ekran görüntüsünde gördügünüz parçaları ekleyerek seçebilirsinz

Alıntıyı görüntüle

Masa daha büyük ne olabilir acaba ekran kartı mesela daha sonra 5080 süper vs çıkar mı

Geri