Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
3500 tl civarı yayın ve aynı zamanda oyun için pc bakıyorum öneriniz nelerdir ?
yayın ekran kartından verilecekse derken orasını anlamadım dostumRyzen 5 1600 AF daha iyi olur çünkü yayında işlemciye yük binecek. Eğer oynanacak oyun çok ağır değilse ve yayın ekran kartından verilecekse Ryzen 3 3100 daha iyi olur.
Eğer ekran kartı NVIDIA ise NVENC kullanarak yayın ekran kartından verilebiliyor, ekran kartına yük biniyor bu sayede.yayın ekran kartından verilecekse derken orasını anlamadım dostum
Rx 570 8 gb yada 1650 süper olucak hangisi mantıklı o zamanEğer ekran kartı NVIDIA ise NVENC kullanarak yayın ekran kartından verilebiliyor, ekran kartına yük biniyor bu sayede.
GTX 1650 SUPER zaten daha iyi bir seçenek. 8 GB VRAM'i olması çok önemli değil, gereksiz hatta.Rx 570 8 gb yada 1650 süper olucak hangisi mantıklı o zaman
teknobiyotikte de var bu bütçeyle en iyisi bunlar ama yayın olmasa 3100 ve 1650 süper alır geçerimO bütçede gamegarajda hazır sistemler alınabiliyor sanırım 1600 AF + 1650 super olarak tabi fiyatları yükselmediyse ve stok sıkıntısı yoksa
1650 super her konuda bariz bir şkeilde iyi warzonede bile ultra ayarda VRAM konusunda sorun çıkarmıyorRx 570 8 gb yada 1650 süper olucak hangisi mantıklı o zaman
1650 süper de tamamız. İşlemci kaldı o zaman sadece Ram 16 gb yada 8 gb çok etkilermiGTX 1650 SUPER zaten daha iyi bir seçenek. 8 GB VRAM'i olması çok önemli değil, gereksiz hatta.
Oynayacağın oyuna göre, yayın falan da diyorsun. 16 GB olması çok daha iyi olur.1650 süper de tamamız. İşlemci kaldı o zaman sadece RAM 16 gb yada 8 gb çok etkilermi
bu yayındaki nvidia konusunu bilmeyen birisi olarak almaya kalksak 1600 af daha iyi tercih mi ?Oynayacağın oyuna göre, yayın falan da diyorsun. 16 GB olması çok daha iyi olur.
Evet, çünkü çekirdek/thread sayısı daha fazla. Aynı şey AMD ekran kartı alan biri için de geçerli, AMD ekran kartlarında NVENC gibi bir encoder yok diye biliyorum.bu yayındaki nvidia konusunu bilmeyen birisi olarak almaya kalksak 1600 af daha iyi tercih mi ?