Kanunen suç değil diye düşünüyorum. Ama oyundan banlanma sebebi.knk konu ban la alakalı deyildir kanunen suç mu
Genelde ufak oluyor çocuklar ve yayıncıyı savunuyorlar. Yıllar önce bir çocukla tartışmıştım yayıncılık çok zor ve çok az para kazanıyorlar falan diyordu. Çok ciddiye almaya gerek yok.bir yayıncıyı izliyordum ve galiba ghost vardı 2 türk ve adamlara sizi mahkemeye vericem dedi sohbete dedim bişsey olmaz diye ve sohbetekiler suç fln dediler sordum hangi made ile suçlancaklar diye bana ghost ları savunuyosun diye giyildiler anlamadım sizce yayıncı ghost lamak suç mu ve hangi made ile suçlanırlar
bende 30 yaşında adama bunu savundum benim ekmeyimle oynuyo suç dediLa niye suç olsun ne alakası var aklımızı kullanalım arkadaşlar.
Mahkeme yi açar ve kaybeder bütün masraflar yayıncıya yansır yani boşa kürek çeker sadece ekranı izleyip oyunda onu vurdu diye adammı makemeye verilir bu kadar sinirliyse fps rekabetçi oyunları oynamasın yayındaknk konu ban la alakalı deyildir kanunen suç mu
Türkiye cumhuriyeti kanunları:yayıncı ghostlamak yasaktırbir yayıncıyı izliyordum ve galiba ghost vardı 2 türk ve adamlara sizi mahkemeye vericem dedi sohbete dedim bişsey olmaz diye ve sohbetekiler suç fln dediler sordum hangi made ile suçlancaklar diye bana ghost ları savunuyosun diye giyildiler anlamadım sizce yayıncı ghost lamak suç mu ve hangi made ile suçlanırlar
şey api beni ghost luyolaradliyeye biri böyle bir şey ile gelirse başkanlar büyük ihtimalle dalga geçip yollar
Ekmeyimle diyorsa zaten sorun başlamış Türkçe sıkıntılı. Ekmekle oynamakla ne alakası var ki oyunlar trol kaynıyor ekmeksiz mı kalıyor yayıncılarbende 30 yaşında adama bunu savundum benim ekmeyimle oynuyo suç dedi
denedim açıklamayı adama dmeekey başladı suç bu sizi dava edicem benim ekmeyimle oynuyosunuz ben dedim böyle bir yasa yok garipEkmeyimle diyorsa zaten sorun başlamış Türkçe sıkıntılı. Ekmekle oynamakla ne alakası var ki oyunlar trol kaynıyor ekmeksiz mı kalıyor yayıncılar