Neler Yeni

Yayıncılar da PUBG Mobile neden kasmıyor?

Skandiyum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Muhammed Enes TÜRKAN
Arkadaşlar sistemim PUBG mobile için gayet yeterli ama oyun içi adam görünce kasma fps düşmesi yaşıyorum öyle bir halde ki adamla karşı karşıya gelince nereye sıktığımı anlamıyorum sebebine ise herkes mobil oyun olduğu için pc de bu sorunlar oluyor diyor ama bu yayıncılar da neden hiç kasma donma olmuyor anlamıyorum ben
kardeş adamların araba fiyatında ekran kartı işlemcisi olduğundan

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
kardeş adamların araba fiyatında ekran kartı işlemcisi olduğundan
bir de şu var çok iyi pcler de bile bu durum yaşanıyor sebebi ise oyun mobil olduğu için optimizasyondan dolayı falan diyorlar haklılar da ama bu yayıncılar da hiç böyle bişey görmedim.

Skandiyum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Muhammed Enes TÜRKAN
bir de şu var çok iyi pcler de bile bu durum yaşanıyor sebebi ise oyun mobil olduğu için optimizasyondan dolayı falan diyorlar haklılar da ama bu yayıncılar da hiç böyle bişey görmedim.
ya Bazı Markalar piyasaya sürülmeyen parçalar veriyor lar bunlara optimizasyonla ilgili yada programlarla ilgili

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
ya Bazı Markalar piyasaya sürülmeyen parçalar veriyor lar bunlara optimizasyonla ilgili yada programlarla ilgili
Bu bazı markalar ***** herhalde öyle bir şey varsa piyasa sürmüyorlarsa harbi aptallar çok fazla kişi alır kullanır tercih eder.

Skandiyum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Muhammed Enes TÜRKAN
Bu bazı markalar ***** herhalde öyle bir şey varsa piyasa sürmüyorlarsa harbi aptallar çok fazla kişi alır kullanır tercih eder.
MAALESEF GERÇEK BU ADAMLAR IN EKRAN KARTLARI KENDİLERİNE ÖZEL OLARAKMI NEDİR PİYASADA OLMAYAN EKRAN KARTLARI BİLE KULANIYORLAR

AQloT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Tolga Kaan Arslan
ben i5 650 rx 460 la bile bir şekil oynardım :D şimdi çok daha iyi SVM'yi açmak şartıyla tabii ama neden normal varken mobile oynanır bilmem çok tuhaf oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,710
Üyeler
166,986
Son üye
Yusuf Arda Hamarat
Top Bottom