Neler Yeni

Yayıncılığa Başlamak İstiyorum Tavsiyeleriniz Nedir

Tarihci2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan Hüseyin Koç
Instagram
yok
Twitter
yok
Facebook
yok
Discord
Tarihci2#3368
Reddit
yok
Abicim bak orda açık açık yazdım ikincinin güçlü olmasına gerek yok diye. Bi klavye parasına kulaklık parasına uyduruk bi kasa alabilirsin ikinci elciden. Yayın açıcam diye elinizdeki iyi olan pcyi de hiç ediceksiniz. Tabi benim umrumda değil sizin pcniz siz bildiğinizi okuyun ben konuyu açan arkadaşa öneride bulunuyorum kendisi deneyip doğru yolu bulur zaten :) . İyi görüntü verin fpsiniz düşük olsun önemli veya önemli değil ama bir pcye o kadar yük bindirmek sağlıklı değil yanlış bilgi verip bide bana yanlışsın diyorsunuz hoş değil.
güzel dostum o öyle değil şuan ikici el ile ryze 3 kıytırık bir sistem ekran kartisz 4000 tl başlaıyor ryzen 7 o kadar para veriyorsak o yükü satışın diye veriyorum o yükü taşıcak bro ve sen iyi bir soğutma yaptıysan o yük sorun olmaz şunu diyorum çift pc lazım değil ben buna yanlış diyorum herkes bütün yayıncılar ilk başta tek pc ile başladılar ben tecrübelerime güvene birisiyim hepde doğru çıkıyorum

Allmuted

80+ Bronze
güzel dostum o öyle değil şuan ikici el ile ryze 3 kıytırık bir sistem ekran kartisz 4000 TL başlaıyor ryzen 7 o kadar para veriyorsak o yükü satışın diye veriyorum o yükü taşıcak bro ve sen iyi bir soğutma yaptıysan o yük sorun olmaz şunu diyorum çift pc lazım değil ben buna yanlış diyorum herkes bütün yayıncılar ilk başta tek pc ile başladılar ben tecrübelerime güvene birisiyim hepde doğru çıkıyorum
Sana bu son cevap verişim. Yanlışsın araştır doğrusunu öğren ;), ondan sonra insanlara tavsiye verirsin yanlış bilgi veriyorsun. İyi forumlar

Tarihci2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan Hüseyin Koç
Instagram
yok
Twitter
yok
Facebook
yok
Discord
Tarihci2#3368
Reddit
yok
Sana bu son cevap verişim. Yanlışsın araştır doğrusunu öğren ;), ondan sonra insanlara tavsiye verirsin yanlış bilgi veriyorsun. İyi forumlar
merak etme ben araştırıyorum ve doğru yapıyorum tecrübem senden fazla sen 1 yıldır yayıncısın ben 2 yi doldurdum sayılır ve + ise bir çok yeni yayıncı eğitim sorunlarını çözdüm çevremdeki yayıncılar obs sorun çıknıca yada pc ile sorunu olan bir bana geliyor çünkü hepsinden daha fazla tecrübem var ve araştırmadım sanma herşeyi araştıyorum bu da bednen son :D

Allmuted

80+ Bronze
merak etme ben araştırıyorum ve doğru yapıyorum tecrübem senden fazla sen 1 yıldır yayıncısın ben 2 yi doldurdum sayılır ve + ise bir çok yeni yayıncı eğitim sorunlarını çözdüm çevremdeki yayıncılar obs sorun çıknıca yada pc ile sorunu olan bir bana geliyor çünkü hepsinden daha fazla tecrübem var ve araştırmadım sanma herşeyi araştıyorum bu da bednen son :D
Kendini bilgili tecrübeli sanma üzülürsün😅😂

dodger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emin Sivaslıoğlu
Abicim bak orda açık açık yazdım ikincinin güçlü olmasına gerek yok diye. Bi klavye parasına kulaklık parasına uyduruk bi kasa alabilirsin ikinci elciden. Yayın açıcam diye elinizdeki iyi olan pcyi de hiç ediceksiniz. Tabi benim umrumda değil sizin pcniz siz bildiğinizi okuyun ben konuyu açan arkadaşa öneride bulunuyorum kendisi deneyip doğru yolu bulur zaten :) . İyi görüntü verin fpsiniz düşük olsun önemli veya önemli değil ama bir pcye o kadar yük bindirmek sağlıklı değil yanlış bilgi verip bide bana yanlışsın diyorsunuz hoş değil.
Bütün büyük yayıncılar tek pc ile başladı diye bu yapılan doğru diye bir şey yok. Yayın yapıyo olabilirsin ama bilgin yok parçaların ömründen yiyorsun :D
Hocam yayın için ayrı pc almayı düşünüyorum fakat bütçem çok kısıtlı, minimum bir sistem önerin var mı ? akıcı yayın versin yeter

Allmuted

80+ Bronze
Hocam yayın için ayrı pc almayı düşünüyorum fakat bütçem çok kısıtlı, minimum bir sistem önerin var mı ? akıcı yayın versin yeter
Hocam akşam dmden yazarmısın detaylı konuşuruz görüntü aktarma ekipmanları vs önemli

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Pintipanda uzun süre tek pc ile yayın yaptı hatta açıklaması var bununla ilgili. Neden 2 pc kullanmıyorsun diye soruyorlarmış o da tek pc yeterli benim için diyordu.

Livaković

80+ Silver
Kendini bilgili tecrübeli sanma üzülürsün😅😂
Bu parçalar niye var kullanmayacaksan? ayrıca ömür felan yemez bir taraflarınızdan uydurmayı sizle tartısmaya giren arkadaş çok haklı sen şuan bunu yazarken bile pcnin ömründen gidiyor o parçalar zaten bu işlemlere dayanıklı üretiliyor merak etmeyin

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
yayıncıların çoğu batmadı mı? Devam ediyor mu bu iş

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
doğru bir bilgi değil 2 yıldır yayıncılık yapıyorum tek pc ve kaliteli yayın veriyorum çift pc anca 100k 200 k takipciye ulaştığında lazım olan bişi yapamyın yanlış bilgi vermeyin
internet hızın nasıl kardeş kaç mb iadel olan nedir rahat yayını kastırmaması için birde obs programı kullanıyosundur sanırım bir oyundan diğer oyuna geçerken masaüstün görülyor mu bir kaç videoda yayın anahtarınızı almasınlar dikkat edin felan diyorlardı onun önüne nasıl geçerim

rynsz

80+ Bronze
Bende 1 yıldır yayıncılık yapıyorum. fps oyuncusuyum açın bakalım aynı anda yayın ile rainbow six siege kaç fps alıyosunuz yayınızı kasıyor mu kasmıyormu ? :D . Ve illa ikinci pcnin güçlü olması gerekmiyor sadece çalışması ve olması önemli asıl siz yanlış bilgi veriyorsunuz
Ne alaka ben 1 yıldır yapıyorum r6 da oynuyorum kasma falan yok uydurmayın kalitesiz PC yada ayarla oynarsan tabi kasar
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci bilgisayarı almadan başlama. Hem yayını hem oyunu aynı pcden sağlıklı değil
Ne alaka neden sağlıklı olmasın saçmalamayın artık yayın yapılan PC ye bir şeyler olmuyor oldugu gibi sağlam kalıyor

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Celal Can
2. bilgisayara ne gibi zararı olabilir onu anlayamadım. 2. bilgisayar bütçesine parçalar yükseltilip daha rahat fps ve yayın açılır. Ayrıca bu bazı 2 pc ile yayın açan adamlar ciddili fps dropları yaşamamak ve bol keseden paraları olduğu için 2 pc'den yayın açıyor. Öyle ammmaan ammmmaann sağlığını etkilemez. Bilgisayarınızın temizliğini yapın, sıcaklıklara dikkat edin devamke.

Top Bottom