Neler Yeni

Yayıncılığa sıfırdan başlamak için en uygun oyun ve yayın platformu hangisidir?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,860
İsim
Orkun
Ama bu dediklerim 2024 yılında zor hatta 2025 e 1 ay kaldı yani çok çok zor. İnsanlar artık yayıncılara doydu. Eskiden bende mesela izlerdim abone olurdum falan, artık çalışmaktan ve kendime vakit ayırmaktan Twitch e falan vakit ayırmıyorum gereksiz geliyor. Zaten izlediğim yayıncı sayısı çok az Elraenn vs., bunlar da YouTube kanallarına zaten kesitleri düşüyor yayınları düşüyor, gece uyumadan önce biraz bakabiliyorum sadece.

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
Yayin yerine oyunlarda kokik buldugun kisimlari tt ye at zamanla takipci kazaninca yayin acarsin
valla hocam komik klip işi basit aslında araştırsam bulurum sanırım :D teşekkürler tavsiyen için.

1732080453813.png

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Bendede ayni dsuunce vardi yazin bi ihtimal tutar diye ama hiç denemedim bile daha dogrusu denemedik bizde 8 kişilik ekibiz baya oyun oynuyorduk aslında aramızdaki muhabbette çok sarıyor baya gülüyoz eğleniyoz ama bir başkasına hiç eğlenceli gelmeyebilir belki ondan önemlisi seninden belirrtigin gibi yayıncj arkadaşının olması gerek

• Beğen
Reaksiyonlar: Ediz
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Bro
1.Yayın açtığında oynayacağın oyunların videosunu çekip önce yt de abone kasmalısın. Hazır bir kitleyi başka bir platforma yönlendirmen daha kolay olacaktır.
2.Pes etmeden, yılmadan, usanmadan yt düzenli video yüklersen rahatlıkla hedefine ulasabilirsin.

• Beğen

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Bendede ayni dsuunce vardi yazin bi ihtimal tutar diye ama hiç denemedim bile daha dogrusu denemedik bizde 8 kişilik ekibiz baya oyun oynuyorduk aslında aramızdaki muhabbette çok sarıyor baya gülüyoz eğleniyoz ama bir başkasına hiç eğlenceli gelmeyebilir belki ondan önemlisi seninden belirrtigin gibi yayıncj arkadaşının olması gerek
Yine de dene bence ne kaybedersin ki

• Beğen

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
Ama bu dediklerim 2024 yılında zor hatta 2025 e 1 ay kaldı yani çok çok zor. İnsanlar artık yayıncılara doydu. Eskiden bende mesela izlerdim abone olurdum falan, artık çalışmaktan ve kendime vakit ayırmaktan Twitch e falan vakit ayırmıyorum gereksiz geliyor. Zaten izlediğim yayıncı sayısı çok az Elraenn vs., bunlar da YouTube kanallarına zaten kesitleri düşüyor yayınları düşüyor, gece uyumadan önce biraz bakabiliyorum sadece.
valla doğru hocam yazın bende ofis-şantiye arası koşturmaktan vaktim olmuyordu genelde kesit kanallarından 10-20 dakikalık videolara bakıyordum hazır kış geldi boşa düştüm o vakitlerde yayın yapayım diye düşündüm yani içimde bi içerik oluşturma isteği var hayırlısı bakalım teşekkürler tavsiyelerin için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bro
1.Yayın açtığında oynayacağın oyunların videosunu çekip önce yt de abone kasmalısın. Hazır bir kitleyi başka bir platforma yönlendirmen daha kolay olacaktır.
2.Pes etmeden, yılmadan, usanmadan yt düzenli video yüklersen rahatlıkla hedefine ulasabilirsin.
youtube videolarından yayına dönme işi mantıklı olabilir teşekkürler.

EmreUzn3

80+ Bronze
Benim arkadaş Tiktok dan ilk defa yayın açtı Valorant 30 izleyici geldi 1 saate bağış filanda aldı Gelişmek . Sohbet İstiyorsan Tiktokdan başlayabilirsin

• Beğen

K1Y0H1M3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Batın Rasim Dikoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/k1y0h1m3/
Steam
https://steamcommunity.com/id/K1Y0H1M3/
Twitter
batrasoglu
Facebook
K1Y0H1M3
Discord
@k1y0h1m3
YouTube
K1Y0H1M3 - Batın Rasim Dikoğlu
Sıfırdan başlamak popüler olan oyun ne ise onu oynamalısın ama ağzının iyi laf yapması lazım. Yayın sırasında oynanış önemli değil aksi halde profesyonel e-spor oyuncularından kimseye izleyici kalmazdı. Genellikle youtube, instagram gibi sitelerde reklamlarını gördüğün bir oyunu oyna. Yayını yapabilirsen kick te aç.

• Beğen

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
ubah
en mantıklısı tiktok, kolay para kazanıyorsun ben açtığım ilk yayınlarda 80 izleyiciyi gördüm ve bayağı hediye geldi. 1 ayda 10k civarı para kazandım. Ek gelir olarak düşünüyorum ve ihtiyaçlarımın bir kısmını karşılıyor.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,927
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom