Neler Yeni

Yayıncılık için Kulaklık önerisi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
yayıncı ama bütçe o kadar bana kalsa g pro öneririm ama 500 600 TL ye ne var ? mikrofonu iyi olan
600' e çıkmana bile gerek yok

Mikrofon testi: (Air II (Wireless) ile SE' nin mikrofonu aynı. Ki AİR II modeli şuan 685 TL ama sık sık 489 liraya düşüyor.)

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Selim

Mikrofon testi: (Air II (Wireless) ile SE' nin mikrofonu aynı. Ki AİR II modeli şuan 685 TL ama sık sık 489 liraya düşüyor.)
V2x sipariş etmiştim çok mu fark var aralarında?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
V2x sipariş etmiştim çok mu fark var aralarında?
Air SE modelinin mikrofonu daha iyidir ses olarak emin değilim kötü değil diyor alanlar. 689 Liralık MPOW AIR II ise daha üstün bir ürün + wireless.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Selim
Air SE modelinin mikrofonu daha iyidir ses olarak emin değilim kötü değil diyor alanlar. 689 Liralık MPOW AIR II ise daha üstün bir ürün + wireless.
500tl bütçem vardı hocam ve alma sebebim FPS oyunlarında ses kasmak. Mici de güzel olsun istedim asusun h3u yerine bunu aldım. Umarım pişman olmam.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
Reis

Reis şöyle ki benim için mic önemli ve mpow un mici güzel katılıyorum tabii ki.
Razerinde programı var gürültü engelleme vs o beni tartışmaya sokuyor.

Razer olanı 450ye buldum sence hangisini alayım?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Reis

Reis şöyle ki benim için mic önemli ve mpow un mici güzel katılıyorum tabii ki.
Razerinde programı var gürültü engelleme vs o beni tartışmaya sokuyor.

Razer olanı 450ye buldum sence hangisini alayım?
V2X' de çok şikayet duydum ben o yüzden MPOW alırdım. V2X indirimde forumda 5-6 tane konu açılmıştı 2-3 tanesi mikrofon ile ilgiliydi

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
V2X' de çok şikayet duydum ben o yüzden MPOW alırdım. V2X indirimde forumda 5-6 tane konu açılmıştı 2-3 tanesi mikrofon ile ilgiliydi

Hiç riske gerek yok ozaman MPOWu sipariş verdim.

Çok teşekkür ediyorum, incelemesi forumda varmı biliyor musunuz? Yoksa inceleyebilirim çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis birde son olarak şey sorucam, sipariş verirken gördümde MPOW EG3 dşye bir modeli var gürültü engelleme özelliği varmış onda ilgimi çekti o nasıl acaba biliyor musun?

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hiç riske gerek yok ozaman MPOWu sipariş verdim.

Çok teşekkür ediyorum, incelemesi forumda varmı biliyor musunuz? Yoksa inceleyebilirim çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis birde son olarak şey sorucam, sipariş verirken gördümde MPOW EG3 dşye bir modeli var gürültü engelleme özelliği varmış onda ilgimi çekti o nasıl acaba biliyor musun?
EG3 hakkında fikrim yok. AİR SE-AIR II ile ilgili bilgim var.

Efem1905

80+ Bronze
V2x te çok sorun yaşayan var çevremdemkilerden 3 kişi satın aldı 2 kişi sorun yaşadı mikrofon ile ilgili.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Furkan SARIGÖL
mpow kullanan var mı ? ilk defa duydum markayı uzun kullanım gerekli inceleme için

Efem1905

80+ Bronze
mpow kullanan var mı ? ilk defa duydum markayı uzun kullanım gerekli inceleme için
Rampage o kulaklığa marka basıyor diye hatırlıyorum Fury x ti sanırım emin değilim ama

Top Bottom