Obi Wan Kenobi
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
Youtube kanalım var ve yavaştan yayın işine girmek istiyorum.Bunun için 1000 1500 tl arası bi webcam önerirseniz mutlu olurum.
Hocam bende bi aralar aşağı yukarı bu fiyatlara araştırıyordum. Aldığım ürünler memnun etmiyordu. Alacaksanız ya logitech alın ya da telefon kamerası da bu fiyatdakilerle aynı işi görüyor.Youtube kanalım var ve yavaştan yayın işine girmek istiyorum.Bunun için 1000 1500 tl arası bi webcam önerirseniz mutlu olurum.
S24 FE kullanıyorum sizce iyi idare eder mi??Hocam bende bi aralar aşağı yukarı bu fiyatlara araştırıyordum. Aldığım ürünler memnun etmiyordu. Alacaksanız ya logitech alın ya da telefon kamerası da bu fiyatdakilerle aynı işi görüyor.
Şöyle söyliyetim A4 techin şu anda yaklaşık 2000 liraya yakın olan webcamini almıştım benim kıytırık a34'üm çok daha iyiydi. Kesinlikle şuan için telefonunuzu kullanın.S24 FE kullanıyorum sizce iyi idare eder mi??
Mantıklı fikir,Telefonu nereye koyacağımı hallettimmi çok iyi. Önerileriniz için hepinize teşekkür ediyorum iyi gecelerIriun webcam kurup telefonu bağlayın obs'e aktarın telefonu uyku moduna alın arama falan gelmesin. Çoğu webcamden iyidir.