Alanlara hayırlı olsun ben elendimEvet canlar !
Abdullah Hacıgül herkesin beklediği Donanım Arşivi Foruma özel olan sistemin videosunu an itibarı ile yayınladı !
Gerçekten rahatlıkla sudan ucuz diyebiliriz.
Düşüncelerinizi beklerim...
Alanlara hayırlı olsun ben elendimEvet canlar !
Abdullah Hacıgül herkesin beklediği Donanım Arşivi Foruma özel olan sistemin videosunu an itibarı ile yayınladı !
Alamıyorsun kardeşim sen, git önce videoyu izleModeratör kardeş nasil alınıyor bu bilgisayar bi yol göstermisin
Anladim peki kardeşim teşekkür ederimsen alamıyorsun kral hiç sormana gerek yok.
O kadar bekledik alabilmem için sevindik ama alamıyorum yardımcı olur musunuz ilk defa sıfır alacamVideo yayında konusu bu kalsın, diğer konu çok kalabalıklaştı
Tüh be keşke üye olsaydım burda ben hep YouTube instagram kullandım almakta istiyordum pcyiOHA AGA 6K NE SUDAN UCUZ
2 yıldır forumdayım ztn 3 ay mevsuzunda bıtane mesaj yazmam bıle yeterlımı ?5 Nisanda katılmışsın foruma
İtopya sayesinde webden alamıyoruzEvet canlar !
Sistemi son 3 aydır aktif olanlar ve 80+ bronz'lar alabilecek.Moderatör kardeş nasil alınıyor bu bilgisayar bi yol göstermisin
Alanlara hayırlı olsunEvet canlar !