Ata Şen
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 818
Yarın satışa çıkacakAlanlara hayırlı olsun
Yarın satışa çıkacakAlanlara hayırlı olsun
Otobus git gel 300tl olsa 3000tl net kâr emek harcayanlar alacak harcamayanlar da alamayacak amacımız da bu zatenreis herkes istanbul da oturmuyor aşırı derecede saçma olmuş.
80+ BronzeO kadar bekledik alabilmem için sevindik ama alamıyorum yardımcı olur musunuz ilk defa sıfır alacam
Ona moderatörler ve Abdullah abi karar verir.2 yıldır forumdayım ztn 3 ay mevsuzunda bıtane mesaj yazmam bıle yeterlımı ?
Evet canlar !
Abdullah Hacıgül herkesin beklediği Donanım Arşivi Foruma özel olan sistemin videosunu an itibarı ile yayınladı !
Gerçekten rahatlıkla sudan ucuz diyebiliriz.
Düşüncelerinizi beklerim.s
Çok güzel bedeva bi sistem ama İstanbul'a yaradıEvet canlar !
Abdullah Hacıgül herkesin beklediği Donanım Arşivi Foruma özel olan sistemin videosunu an itibarı ile yayınladı !
Gerçekten rahatlıkla sudan ucuz diyebiliriz.
Düşüncelerinizi beklerim...![]()
Gelip istanbula alabilir mesela. Ama forumda aktif olması iyi oldu bir yöndenbence fiyat güzel ama pek adil olduğunu düşünmüyorum. Nedeni ise sadece İstanbulda yaşamıyoruz sonucta ama bunu alacak kişilerin istanbul ve da arşiv üyesi olması gerek.Neyse alıcısına hayırlı olsun ben elendim![]()
Bana alır mısın şartların karşılıyorsakeşke bütçem düşük olsa da alsamalacak olan arkadaşlara hayırlı olsun