Neler Yeni

Ana Konu 🔥 Yayında ! Donanım Arşivi Foruma Özel Sistem !

ekremkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ekrem kara
Bu fiyata bu sistem, keşke bronz olsaydım dedirten sistem olmuş, hayırlı olsun

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Yılmaz Eren Dinçsoy
Tam da bütçeme uygun bir sistemdi lakin 80+ Bronze olma şartı ve Ankara'da olmamdan dolayı elendim. Alanlara hayırlı olsun, güzel fiyat.:(

kırmızışarapp

80+ Silver
Evet canlar ! :giggle:
Abdullah Hacıgül herkesin beklediği Donanım Arşivi Foruma özel olan sistemin videosunu an itibarı ile yayınladı !
Gerçekten rahatlıkla sudan ucuz diyebiliriz.

Alamayacak arkadaşlar üzülmesin lütfen Abdullah Hacıgül'ün sistemleri hiç bir zaman bitmez ve ayrıca videoda da söyledi;
"Donanım Arşivi Forum'a özel sistemleri ilerleyen zamanlarda arttırmayı planlıyorum" diye söyledi.

Düşüncelerinizi beklerim...
Umarım alabilirim. Çok ucuza çıktı ve çok iyi sistem. Krediyi boşuna çekmiş olmayayım xd

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Farway

80+ Silver
Hayırlı uğurlu olsun alacaklara.

Kargo olmuyormuymuş?

Enes12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes
Abdullah Hacıgül herkesin beklediği Donanım Arşivi Foruma özel olan sistemin videosunu an itibarı ile yayınladı !

Alamayacak arkadaşlar üzülmesin lütfen Abdullah Hacıgül'ün sistemleri hiç bir zaman bitmez ve ayrıca videoda da söyledi;
"Donanım Arşivi Forum'a özel sistemleri ilerleyen zamanlarda arttırmayı planlıyorum" diye söyledi.

güzel alacak arkadaslara sımdıden hayırlı olsun almak ıstedık fakat sartlar yerıne getıremıyoz :( gec tanıstık ama daım olcak ıns elıne emegıne saglık

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Çok güzel fiyat en az bin TL net kâr bırakır 😅

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Mağaza problemi hariç efsand olmuş. İlk gördüğümde gerçek manada ağzım açık kaldı, laptobu satıp alma fikri aklıma gelmedi değil ama 1.5 günde kim alır?

Sayochi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Enes ASLAN

Bence fiyat inanılmaz iyi bütçesi kısıtlı arkadaşlar için düşünülmüş inanılmaz bir sistem kaçırmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,030
Üyeler
161,190
Son üye
Referee
Top Bottom