Ana Konu 🔥 Yayında ! Donanım Arşivi Foruma Özel Sistem !

Bu fiyata bu sistem, keşke bronz olsaydım dedirten sistem olmuş, hayırlı olsun

Evet canlar ! :giggle:
Abdullah Hacıgül herkesin beklediği Donanım Arşivi Foruma özel olan sistemin videosunu an itibarı ile yayınladı !
Gerçekten rahatlıkla sudan ucuz diyebiliriz.

Alamayacak arkadaşlar üzülmesin lütfen Abdullah Hacıgül'ün sistemleri hiç bir zaman bitmez ve ayrıca videoda da söyledi;
"Donanım Arşivi Forum'a özel sistemleri ilerleyen zamanlarda arttırmayı planlıyorum" diye söyledi.

Düşüncelerinizi beklerim...
Umarım alabilirim. Çok ucuza çıktı ve çok iyi sistem. Krediyi boşuna çekmiş olmayayım xd

Hayırlı uğurlu olsun alacaklara.

Kargo olmuyormuymuş?

Abdullah Hacıgül herkesin beklediği Donanım Arşivi Foruma özel olan sistemin videosunu an itibarı ile yayınladı !

Alamayacak arkadaşlar üzülmesin lütfen Abdullah Hacıgül'ün sistemleri hiç bir zaman bitmez ve ayrıca videoda da söyledi;
"Donanım Arşivi Forum'a özel sistemleri ilerleyen zamanlarda arttırmayı planlıyorum" diye söyledi.

güzel alacak arkadaslara sımdıden hayırlı olsun almak ıstedık fakat sartlar yerıne getıremıyoz :( gec tanıstık ama daım olcak ıns elıne emegıne saglık

Mağaza problemi hariç efsand olmuş. İlk gördüğümde gerçek manada ağzım açık kaldı, laptobu satıp alma fikri aklıma gelmedi değil ama 1.5 günde kim alır?

Bence fiyat inanılmaz iyi bütçesi kısıtlı arkadaşlar için düşünülmüş inanılmaz bir sistem kaçırmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,393
Üyeler
184,782
Son üye
HzSibop
Geri