YASAK.YALVARRIM ŞARTLARI KARŞILAYIP ALMAYACAK BİRİSİ VARSA BANA ULAŞSIN. 24 YAŞINDAYIM İLK BİLGİSAYARIM OLACAK
Umarım alabilirim. Çok ucuza çıktı ve çok iyi sistem. Krediyi boşuna çekmiş olmayayım xdEvet canlar !
Abdullah Hacıgül herkesin beklediği Donanım Arşivi Foruma özel olan sistemin videosunu an itibarı ile yayınladı !
Gerçekten rahatlıkla sudan ucuz diyebiliriz.
Alamayacak arkadaşlar üzülmesin lütfen Abdullah Hacıgül'ün sistemleri hiç bir zaman bitmez ve ayrıca videoda da söyledi;
"Donanım Arşivi Forum'a özel sistemleri ilerleyen zamanlarda arttırmayı planlıyorum" diye söyledi.
Düşüncelerinizi beklerim...
Sence bu yorumdan sonra başvuru yapsan da alabilir misin? Sanmam.al sat için alınır mı?
güzel alacak arkadaslara sımdıden hayırlı olsun almak ıstedık fakat sartlar yerıne getıremıyoz gec tanıstık ama daım olcak ıns elıne emegıne saglıkEvet canlar !
Abdullah Hacıgül herkesin beklediği Donanım Arşivi Foruma özel olan sistemin videosunu an itibarı ile yayınladı !
Alamayacak arkadaşlar üzülmesin lütfen Abdullah Hacıgül'ün sistemleri hiç bir zaman bitmez ve ayrıca videoda da söyledi;
"Donanım Arşivi Forum'a özel sistemleri ilerleyen zamanlarda arttırmayı planlıyorum" diye söyledi.
Öncelikle caps kapatın lütfen.YALVARRIM ŞARTLARI KARŞILAYIP ALMAYACAK BİRİSİ VARSA BANA ULAŞSIN. 24 YAŞINDAYIM İLK BİLGİSAYARIM OLACAK
Başka sefere artık.YALVARRIM ŞARTLARI KARŞILAYIP ALMAYACAK BİRİSİ VARSA BANA ULAŞSIN. 24 YAŞINDAYIM İLK BİLGİSAYARIM OLACAK
Bence fiyat inanılmaz iyi bütçesi kısıtlı arkadaşlar için düşünülmüş inanılmaz bir sistem kaçırmayınEvet canlar !