Eren Eser
80+ Bronze
Dahası
Ortalama olarak yayını kaç saat açıyorsunuz? 85C üstüne çıkınca sıkıntı olur
max 5 saatOrtalama olarak yayını kaç saat açıyorsunuz? 85C üstüne çıkınca sıkıntı olur
Şimdi parasına göre kardeş buda güzel yani kötü değil parayı biraz daha verince t6 dedikleri var o daha fazla soğutur. Üstünde 2 tane fan var. Bunda 1 tane var.yeni konu açtım çoğu kişi alma dedi . ne yapmalıyım ?
RYZEN 5 3600 e bu işlemci soğutucusu alınır mı ?
https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/snowman-m200-cpu-fan-islemci-fani-renk-secenekli-P441720304 sistem : İşlemci : Ryzen 5 3600 3,60GHz (Turbo : 4,20GHz) Anakart : Gigabyte B450M S2H Ram : G.Skill RipjawsV 16GB 3200MHz Ekran Kartı : AMD Radeon R7 240 4GB (OC) HardDisk : 1TB SSD : Intenso...donanimarsivi.com
bu nasıl hocam ? 2 fanlı combo diiyorŞimdi parasına göre kardeş buda güzel yani kötü değil parayı biraz daha verince t6 dedikleri var o daha fazla soğutur. Üstünde 2 tane fan var. Bunda 1 tane var.
Kardeşim yorumlarında adamlar resimdeki gibi çift fanlı gelmiyor tek fanlı geliyor diyor yine de sen bilirsin platform hepsiburada olduğu için rahatlıkla iade edebilirsin tek fanlı gelirse. İki fanlı 90 TL ye gelirse bence baya iyi olur zaten yorumlarda 10-15 derece fark oldu diyenler var.bu nasıl hocam ? 2 fanlı combo diiyor
yayın açıyorum zaten fps düşüşü istemiyorumSoğutucu almak yerine CPB kapatman yeter.
yayın açıyorum zaten fps düşüşü istemiyorum
peki başka ne alabilirim ?Kardeşim yorumlarında adamlar resimdeki gibi çift fanlı gelmiyor tek fanlı geliyor diyor yine de sen bilirsin platform hepsiburada olduğu için rahatlıkla iade edebilirsin tek fanlı gelirse. İki fanlı 90 TL ye gelirse bence baya iyi olur zaten yorumlarda 10-15 derece fark oldu diyenler var.
t6 ultra alsam kaç derece düşer ?Çok düşüş olmaz.
En fazla 10 FPS düşer, ortalama 6-7 FPS falan düşer.
Tabi FPS düşmesin istiyorsan T6 Ultra al geç.
emin miyiz hocam ? pek bilmiyorum mdaGayet iyi değerler.
t6 ultra alsam kaç derece düşer ?
Bilmiyorum valla benimde işlemcim fazla ısınıyor prime95 testinde 94 dereceyi gördüm stok fanla.peki başka ne alabilirim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
t6 ultra alsam kaç derece düşer ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
emin miyiz hocam ? pek bilmiyorum mda
uv ayarı nedir ve nasıl yapabilirim ?Düzgün bir UV ayarı ile işlemcinin FPS'i 2 FPS falan artar ve sıcaklık 60-65 derecelerde gezer.