Arkadaşlar şu anda bayağı bir arkadaş yazdı. Şu anlık sayı tam gibi oluyor. Yazan arkadaşlarla teşekkür ederim. Allah'ın izniyle ekibi büyütüp daha da ileri gideriz.
EmreCPR#7858
Destiny 2 olsaydı gelirdim bütün DLC’leri aldım
.
Arkadaşlar selam;
Arkadaşlar ben YouTube düzenli yayın ve günlük gameplay videoları atıyorum. Yayınlarım 30-50 izleyici olarak değişir ortalama 42 izleyicin oluyor 5 saatlik yayında. Genel de 2 kişi oynadığımız için oyunları artık izleyiciler ekibi çoğaltmamı istiyor ve haklılar. Çünkü 2 kişi yapabileceğimiz şeyler bir yere kadar ama 5-8 kişlik bir ekip olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Öncelikle kendimden bahsedeyim. Yaşım 26 yayınlar da öyle ana bacı katıp küfür edenlerden değilim. (gerektiği yerlerde küfür oluyor
) Ekip arkadaşı arıyoruz. Yayınlar da oynayabileceğim. 16+ yaş üstü arkadaşlar. Oynamak isterse saygı sevgi çerçevesin de herkes görevini yaparsa benim için sorun yok. (Ekibe katılacak arkadaşlar da örnek veriyorum rust gireceğiz arkadaşta rust yok. Ben alırım bende o oyun yok şu oyun yok demeyin. Ama niyeti kötü olanlar lütfen yazmasın.)