Neler Yeni

Youtube Yayinda Oynayacak Ekip Ariyorum

Mehmetcan_kok_3449

80+ Bronze
Hocam valla hepinize kapımız açık buyrun gelin. Arkadaşlar şu anda dışarıda yım ondan tek tek cevap veriyorum kusura bakmayın.
Hocam DC adresim EmreCPR#7858
Hocam dc den istek atıyorum bi de özelden nerede yayın yapıyorsanız özelden yazın takip ediyim ona göre konuşuruz

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Emre
Kardeş şu pc az kaldı topm sanada destek oluruz merak etme valo felan oynarz “Rust”(rast) 😂 geldikçe. espiri seviyem bu kovimisin kovmimisin ağam 😎
Eyvallah hocam 😂😂 valla herkesi beklerim arkadaşlar. DC EmreCPR#7858.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dc den istek atıyorum bi de özelden nerede yayın yapıyorsanız özelden yazın takip ediyim ona göre konuşuruz
Tamamdır teşekkür ederim. Atıyorum hemen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusuf Doygunbaş
Arkadaşlar şu anda bayağı bir arkadaş yazdı. Şu anlık sayı tam gibi oluyor. Yazan arkadaşlarla teşekkür ederim. Allah'ın izniyle ekibi büyütüp daha da ileri gideriz.

EmreCPR#7858

Arkadaşlar selam;
Arkadaşlar ben YouTube düzenli yayın ve günlük gameplay videoları atıyorum. Yayınlarım 30-50 izleyici olarak değişir ortalama 42 izleyicin oluyor 5 saatlik yayında. Genel de 2 kişi oynadığımız için oyunları artık izleyiciler ekibi çoğaltmamı istiyor ve haklılar. Çünkü 2 kişi yapabileceğimiz şeyler bir yere kadar ama 5-8 kişlik bir ekip olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Öncelikle kendimden bahsedeyim. Yaşım 26 yayınlar da öyle ana bacı katıp küfür edenlerden değilim. (gerektiği yerlerde küfür oluyor 😂 ) Ekip arkadaşı arıyoruz. Yayınlar da oynayabileceğim. 16+ yaş üstü arkadaşlar. Oynamak isterse saygı sevgi çerçevesin de herkes görevini yaparsa benim için sorun yok. (Ekibe katılacak arkadaşlar da örnek veriyorum rust gireceğiz arkadaşta rust yok. Ben alırım bende o oyun yok şu oyun yok demeyin. Ama niyeti kötü olanlar lütfen yazmasın.)
Ben gelirim Okul saatleri disinda sorun yok

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
Hocam GTA rust valorant rust oyunlar bu şekilde değişiyor. Bazen irl reddit funny moments videolar felan var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam beklerim yayın saatleri akşam 20.00 24.00 arasında. Valla arkadaşlar hepinizi beklerim gelmek isteyenleri.
hocam gta among us gibi oyunlara gelırım valo rust vs oyunlara gelmem
siz orda adam lazım vs olursa yazarsınız isterseniz dc den istek attım

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Emre

rynsz

80+ Bronze
gelebilirim 🙋‍♂️

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
En İyi Cevap
3
Hocam selam dc den istek attım, ben de ekipli oyunlar oynamak istiyorum uzun zamandır ama bir türlü olmadı sizle oynamak isterim :) Oyun konusunda da kütüphanem geniş 5-6k lık steam kütüphanem var ama bazı oyunlarla hiç aram yok rust vs. Onun harici çoğuna katılabilirim 3 gün okul var akşamları genelde müsait oluyorum.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Ömer Keskin
Arkadaşlar şu anda bayağı bir arkadaş yazdı. Şu anlık sayı tam gibi oluyor. Yazan arkadaşlarla teşekkür ederim. Allah'ın izniyle ekibi büyütüp daha da ileri gideriz.

EmreCPR#7858

Destiny 2 olsaydı gelirdim bütün DLC’leri aldım 😄.
Arkadaşlar selam;
Arkadaşlar ben YouTube düzenli yayın ve günlük gameplay videoları atıyorum. Yayınlarım 30-50 izleyici olarak değişir ortalama 42 izleyicin oluyor 5 saatlik yayında. Genel de 2 kişi oynadığımız için oyunları artık izleyiciler ekibi çoğaltmamı istiyor ve haklılar. Çünkü 2 kişi yapabileceğimiz şeyler bir yere kadar ama 5-8 kişlik bir ekip olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Öncelikle kendimden bahsedeyim. Yaşım 26 yayınlar da öyle ana bacı katıp küfür edenlerden değilim. (gerektiği yerlerde küfür oluyor 😂 ) Ekip arkadaşı arıyoruz. Yayınlar da oynayabileceğim. 16+ yaş üstü arkadaşlar. Oynamak isterse saygı sevgi çerçevesin de herkes görevini yaparsa benim için sorun yok. (Ekibe katılacak arkadaşlar da örnek veriyorum rust gireceğiz arkadaşta rust yok. Ben alırım bende o oyun yok şu oyun yok demeyin. Ama niyeti kötü olanlar lütfen yazmasın.)

Destiny 2 olsaydı gelirdim bütün DLC’ler mevcut 😄.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,441
Üyeler
163,657
Son üye
Mustafafafa1907
Top Bottom