Neler Yeni

Youtube Yayinda Oynayacak Ekip Ariyorum

Cesur49

80+ Bronze
Bir ara ben de yayın açmıştım birkaç saat ama yalnız olunca bir de sistem olmayınca bıraktım. Ben Steam PUBG oynuyorum arkadaş bulduğum zaman, laptop bazen çok kasıyor yani çok rekabetçi değilim. Eğer PUBG giriyorsan beni de yazabilirsin. Onun dışında half-life, CoD4 Modern Warfare Online Multi giriyorum bazen. Bazen de ETS veya American Truck Simulator falan. Kısacası laptop kaldırdığı sürece bende olan oyunlara girebilirim.

Maykıl

80+ Silver
Kanaliniz icin fivem e baslamayi dusunebilirsiniz. Muhtemelen sunucu açarım ben birkac ay icerisinde baslarsaniz sunucuyu acarsam beklerim sizi onun disinda 14 yasindayim gta gibi oyunlara cagirmak icin isterseniz ekleyebilirsiniz Maykıl#0001

chaca

80+
Arkadaşlar şu anda bayağı bir arkadaş yazdı. Şu anlık sayı tam gibi oluyor. Yazan arkadaşlarla teşekkür ederim. Allah'ın izniyle ekibi büyütüp daha da ileri gideriz.

EmreCPR#7858

Arkadaşlar selam;
Arkadaşlar ben YouTube düzenli yayın ve günlük gameplay videoları atıyorum. Yayınlarım 30-50 izleyici olarak değişir ortalama 42 izleyicin oluyor 5 saatlik yayında. Genel de 2 kişi oynadığımız için oyunları artık izleyiciler ekibi çoğaltmamı istiyor ve haklılar. Çünkü 2 kişi yapabileceğimiz şeyler bir yere kadar ama 5-8 kişlik bir ekip olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Öncelikle kendimden bahsedeyim. Yaşım 26 yayınlar da öyle ana bacı katıp küfür edenlerden değilim. (gerektiği yerlerde küfür oluyor 😂 ) Ekip arkadaşı arıyoruz. Yayınlar da oynayabileceğim. 16+ yaş üstü arkadaşlar. Oynamak isterse saygı sevgi çerçevesin de herkes görevini yaparsa benim için sorun yok. (Ekibe katılacak arkadaşlar da örnek veriyorum rust gireceğiz arkadaşta rust yok. Ben alırım bende o oyun yok şu oyun yok demeyin. Ama niyeti kötü olanlar lütfen yazmasın.)
eğer saatlerimiz uyuyor ise ben de gelebilirim genellikle 19:00-02:00 saatleri arasında bilgisayar başında oluyorum

Corumlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
enes özün
Arkadaşlar şu anda bayağı bir arkadaş yazdı. Şu anlık sayı tam gibi oluyor. Yazan arkadaşlarla teşekkür ederim. Allah'ın izniyle ekibi büyütüp daha da ileri gideriz.

EmreCPR#7858

Arkadaşlar selam;
Arkadaşlar ben YouTube düzenli yayın ve günlük gameplay videoları atıyorum. Yayınlarım 30-50 izleyici olarak değişir ortalama 42 izleyicin oluyor 5 saatlik yayında. Genel de 2 kişi oynadığımız için oyunları artık izleyiciler ekibi çoğaltmamı istiyor ve haklılar. Çünkü 2 kişi yapabileceğimiz şeyler bir yere kadar ama 5-8 kişlik bir ekip olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Öncelikle kendimden bahsedeyim. Yaşım 26 yayınlar da öyle ana bacı katıp küfür edenlerden değilim. (gerektiği yerlerde küfür oluyor 😂 ) Ekip arkadaşı arıyoruz. Yayınlar da oynayabileceğim. 16+ yaş üstü arkadaşlar. Oynamak isterse saygı sevgi çerçevesin de herkes görevini yaparsa benim için sorun yok. (Ekibe katılacak arkadaşlar da örnek veriyorum rust gireceğiz arkadaşta rust yok. Ben alırım bende o oyun yok şu oyun yok demeyin. Ama niyeti kötü olanlar lütfen yazmasın.)
Hocam yer olursa al beni bende yayinciyim beraber girelim

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
Beklerim arkadaşlar baya bi toplandık akşam DC de ufak bi toplantı yapalım tanışalım hal hatır soralım sonra bir plan yapıp yayına geçelim.
yayınbaşı 120 TL ye gelirim :kappa:
Hocam yayın başı ben daha 120 kazanmıyorum ne yapsın sen yav 😂😂.

Hocam selam dc den istek attım, ben de ekipli oyunlar oynamak istiyorum uzun zamandır ama bir türlü olmadı sizle oynamak isterim :) Oyun konusunda da kütüphanem geniş 5-6k lık steam kütüphanem var ama bazı oyunlarla hiç aram yok rust vs. Onun harici çoğuna katılabilirim 3 gün okul var akşamları genelde müsait oluyorum.

Tamamdır hocam hiç sıkıntı değil. Forumdan baya bi arkadaş geldi çok teşekkür ederim. Akşam konuşalım ufak bi toplantı yapalım hem tanışalım hem sohbet mubabbet sonradı da devam. DC EmreCPR#7858
Destiny 2 olsaydı gelirdim bütün DLC’ler mevcut 😄.

Hocam buyrun gelin yine belki oynarız 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer saatlerimiz uyuyor ise ben de gelebilirim genellikle 19:00-02:00 saatleri arasında bilgisayar başında oluyorum
Hocam saatler tam uyuyor bende akşam 20:00 24:00 arası yapıyorum.

Hocam yer olursa al beni bende yayinciyim beraber girelim
Var hocam olmaz mı hemde hemşehriyiz 😂😂. Dcden istek atarsan sevinirim akşam güzel bir toplantı ve yapıp başlarız. EmreCPR#7858

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Emre
Beklerim arkadaşlar baya bi toplandık akşam DC de ufak bi toplantı yapalım tanışalım hal hatır soralım sonra bir plan yapıp yayına geçelim.

Tamamdır hocam hiç sıkıntı değil. Forumdan baya bi arkadaş geldi çok teşekkür ederim. Akşam konuşalım ufak bi toplantı yapalım hem tanışalım hem sohbet mubabbet sonradı da devam. DC EmreCPR#7858

Yayın adresinizi özelden atarsanız izlemeye gelebilirim.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
Bir ara ben de yayın açmıştım birkaç saat ama yalnız olunca bir de sistem olmayınca bıraktım. Ben Steam PUBG oynuyorum arkadaş bulduğum zaman, laptop bazen çok kasıyor yani çok rekabetçi değilim. Eğer PUBG giriyorsan beni de yazabilirsin. Onun dışında half-life, CoD4 Modern Warfare Online Multi giriyorum bazen. Bazen de ETS veya American Truck Simulator falan. Kısacası laptop kaldırdığı sürece bende olan oyunlara girebilirim.
Tabi hocam buyrun. Steam pubg ben oynuyorum yayın dışınd ama yayın da da oynarız. Dcden istek atın akşam güzel bir toplantı yapalım

Cesur49

80+ Bronze
Tabi hocam buyrun. Steam PUBG ben oynuyorum yayın dışınd ama yayın da da oynarız. Dcden istek atın akşam güzel bir toplantı yapalım
Gönderdim istek hocam.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
Gönderdim istek hocam.
Tamamdır. Şu anda işteyim. Saat 4den sonra çıkıyorum akşam da güzel bir toplantı yapalım valla katılım çok oldu hiç tahmin etmemiştim bu kadar olacağını. Akşam da forum olarak tanışalım konuşalım. Sonra da bir plan yapar yolumuza bakarız.

Corumlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
enes özün

Var hocam olmaz mı hemde hemşehriyiz 😂😂. Dcden istek atarsan sevinirim akşam güzel bir toplantı ve yapıp başlarız. EmreCPR#7858
vay toprağım be atayım sana

chaca

80+

o zaman özelden vs discord paylaşırsanız sevinirim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,820
Üyeler
161,146
Son üye
morminder