Yaz için hangi parfümü ve muadili almalıyım?

Reaksiyon skoru
74
Jean Paul Gaultier Le Beau Le Parfum
Jean Paul Gaultier Le Beau
Yves Saint Laurent Y For Men
Louis Vuitton imagination
Creed Aventus

Aklımda bu parfümler var. Bunların kalıcı ve güzel muadilleri hangileri ve sizin de bir öneriniz varsa açığım.

Creed Aventus

Aklımda bu parfümler var. Bunların kalıcı ve güzel muadilleri hangileri ve sizin de bir öneriniz varsa açığım.
Çiçekli koku seviyorsan bı ysl myslf edp dene istersen biraz feminen ama kokusu baya iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Creed Aventus

Bu arada demeyi unuttum paradise garden deneyebilirsin
Le beau edp 30 dk 1 saat sonra notalar oturunca buram buram hindistan cevizi kokuyor haberin olsun

Çiçekli koku seviyorsan bı ysl myslf edp dene istersen biraz feminen ama kokusu baya iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada demeyi unuttum paradise garden deneyebilirsin
Le beau edp 30 dk 1 saat sonra notalar oturunca buram buram hindistan cevizi kokuyor haberin olsun
Daha çok limonumsu kokular geçiyor aklımdan. Paradise Garden gömülüyor sürekli.

Fragranticadan istediğin notaları seçerek parfüm bulabilirsin hocam bı bak istersen muadil markalar hakkında çok fikrim yok o konuda yardım edemicem
Teşekkür ederim hocam yine de aklımda bir yol oluşturdun.

Benimde yazlık bı parfüm alasim var ama imzada bir koku alaşım var paraya kıyıp ne diyorsun bu konuya imza parfüm önerin var mı
Aklıma gelmedi benim ya. Çok kullanan birisi değilim ve yaz mevsimi için ilk defa parfüm alacağım.

Geri