Neler Yeni

Yaz tatilinde ne yapılır?

Receb İvedik

80+ Bronze
sistemin veya telefonun eskidiyse çalışıp alabilirsin , üzerine paran kalırsa tatile çıkabilirsin pek mümkün olacağını sanmıyorum ama , onun dışında gezebilirsin hava güneşli , Ankara'da değilsen denize yüzmeye gidebilirsin. Onun dışında birçok aktivite seçeneğin var ekran başındakiler hariç

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Efe Zobu
Kurslara yazılabilirsin, en çok zevk aldığın şeyin ne olduğunu keşfedebilirsin ( biliyosan problem yok tabii ki), zorla kitap okumayı sevmeyi deneyebilirsin, dizi film vb. izleyip imdb'de görüşlerini belirtebilirsin, en çok zaman harcadığın ve oynamaktan keyif aldığın oyun üzerine videolar üretebilir yayınlar yapabilirsin, arkadaşlarınla hiç bilmediğiniz yerleri gezip kaybolabilirsin, güne erken başlayıp hafif tempolu bir koşuya çıkabilirsin (arkadaşında gelebilir ama konuşmaktan daha hızlı yorulursun :O ) diğerleri bana kalsın iyi günler

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Bilgisayarın varsa pc başında benim yaptığım gibi oyun oynayabilirsin. Ya da arkadaşlarınla buluş, spor yap, dil öğren.
PC Başında oyun oyna kötü öneri reis, yine oynasın ancak spor yapsın. Spor yazın yapılabilecek en iyi aktivitedir, veya bir işe girip çalışabilirsin dostum

-CrawL

80+ Gold
Ailende para varsa zenginseniz ez parayı gez dolaş arkadaşlarınla tatil yap denize git. Yoksa yaşın kaç bilmiyorum işe başla spor yap.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kesinlikle hem çalışır hem spora giderdim yerinizde olsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,643
Üyeler
165,703