Neler Yeni

Öneri Yaza acil motor önerisi

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,863
İsim
Can BOZKURT
Drift yerine baska bisey alsa 1000cc fark mi olacak dostum tehlike olarak hicbir farki olmaz hepsi tehlikeli ama gidipte bi motora 70 80 bin lira verip gitmeyen sorunlu bi motor almak dunyanin en sacma olayi butcesi 70 civari olsa tamam derim ama 90 bine kadar cikabiliyor ve sen adama drift oneriyosun asiri sacma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu hic drift surmemissin olarak yorumladim
Drift L kronikleri;

Tazyikli suyu göstergeye tutarsa su alabiliyor (Herkeste olmuyor)
Ön tekerde ki kilometre sayacı bozuluyor (Değişip düzeltiyorsun, herkeste olmuyor)
Bazı kişilerde Akü sorunu var. (Değişip düzeltiyorsun, herkeste olmuyor)

TEŞEKKÜRLER.

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
Drift yerine baska bisey alsa 1000cc fark mi olacak dostum tehlike olarak hicbir farki olmaz hepsi tehlikeli ama gidipte bi motora 70 80 bin lira verip gitmeyen sorunlu bi motor almak dunyanin en sacma olayi butcesi 70 civari olsa tamam derim ama 90 bine kadar cikabiliyor ve sen adama drift oneriyosun asiri sacma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu hic drift surmemissin olarak yorumladim
sen ne öneriyorsun kral?

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Bu dirsekligi kaskı takmazsan ceza yiyormusun

Nutrix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Eren Ergün

Önce bu videoyu izle,sonra uzun uzun sana yapman gerekenleri anlatacağım.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Aga ben önceden hiç motor tecrübem yok bu dediğiniz motorlar çok zor gelmez degilmi alışırım zamanla

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Ali Mert Okuducu
o kadar basamaz, bu çin malı motorlar 130 göremeden kesiciye girer en sonda zorlarsan piston patlatırsın parçasını da bulamazsın 2 ay serviste yatar.
Benim cg görüyo hocam 100lük olmasına rağmen :D

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Ali Mert Okuducu
Benim CG'de kadranda 160 yazıyor 150'lik. Benim CG 5. viteste kesiciye giriyor anca 130 u görüyor 150'lik, pz30.
;)
Benim kadran hiç çalışmıyor zaten. 150lik drift mh ile ölçtük

Nutrix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Eren Ergün
Ağa bi 15dk ya yazcam tm
Videoyu izlediğini düşünüyorum, izlemediysen altta yazdıklarımı okumadan önce videoyu izle.

İlk olarak 16 yaşında ve hiç trafik tecrübesi olmayan birisi olduğun için önceliğimiz trafiği öğrenebileceğimiz nispeten kolay kullanımlı, yedek parçası ucuz, mümkünse bir scooter almak. Pekii bunu nasıl yapacağız?

1: Paranı tam olarak belirliyorsun, bu paranın bir kısmını ekipmana ayırıyorsun. (Kaliteli kask, standart bir motosiklet montu, dizlik ve eldiven.)
2: İyi bir kursa gidip eğitim alıyorsun. ehliyetini aldığında "vitesi nasıl çekicem, debriyajı nası bırakıcam" gibi soruların kafanda olmaması gerekiyor. baktın iyi bir kurs yok en ucuz ehliyet alabileceğin yerden al sonra işi bilen aile üyelerinden ya da arkadaşlarından inceliklerini öğren.
3: Motor seçimi çok önemli, "Kaç basıyo" dan önce "Nasıl frenliyo" sorusunu sorman gerek yoksa ömrün uzun olmaz sana söyleyeyim. Kafandan o düşünceyi at. 50 lik çok gitmeyen, max 50-60 km hızlara ulaşan bir scooter al. Haa yok abi ben vitesliye alışayım dersen cg tarzı yine 100 ccyi geçmeyen (125 de olur da 100lüğün MTV'si yok, birazda ekonomi :D) iyi freni ve ucuz parçası olan bir motor al. Ben 50 lik scooter ile başladım ve 2000 km dir 100 lük cg sürüyorum. Trafik tecrübem 5 yıllık olmasına rağmen hala daha kendimi çok yetersiz görüyorum.

Not: Şu hız olayını hiç düşünme, önce nasıl sürüleceğini, trafikte nerde duracağını, potansiyel tehditleri görmeyi öğren. Bol bol altın elbiseli adam izle.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Videoyu izlediğini düşünüyorum, izlemediysen altta yazdıklarımı okumadan önce videoyu izle.

İlk olarak 16 yaşında ve hiç trafik tecrübesi olmayan birisi olduğun için önceliğimiz trafiği öğrenebileceğimiz nispeten kolay kullanımlı, yedek parçası ucuz, mümkünse bir scooter almak. Pekii bunu nasıl yapacağız?

1: Paranı tam olarak belirliyorsun, bu paranın bir kısmını ekipmana ayırıyorsun. (Kaliteli kask, standart bir motosiklet montu, dizlik ve eldiven.)
2: İyi bir kursa gidip eğitim alıyorsun. ehliyetini aldığında "vitesi nasıl çekicem, debriyajı nası bırakıcam" gibi soruların kafanda olmaması gerekiyor. baktın iyi bir kurs yok en ucuz ehliyet alabileceğin yerden al sonra işi bilen aile üyelerinden ya da arkadaşlarından inceliklerini öğren.
3: Motor seçimi çok önemli, "Kaç basıyo" dan önce "Nasıl frenliyo" sorusunu sorman gerek yoksa ömrün uzun olmaz sana söyleyeyim. Kafandan o düşünceyi at. 50 lik çok gitmeyen, max 50-60 km hızlara ulaşan bir scooter al. Haa yok abi ben vitesliye alışayım dersen cg tarzı yine 100 ccyi geçmeyen (125 de olur da 100lüğün MTV'si yok, birazda ekonomi :D) iyi freni ve ucuz parçası olan bir motor al. Ben 50 lik scooter ile başladım ve 2000 km dir 100 lük cg sürüyorum. Trafik tecrübem 5 yıllık olmasına rağmen hala daha kendimi çok yetersiz görüyorum.

Not: Şu hız olayını hiç düşünme, önce nasıl sürüleceğini, trafikte nerde duracağını, potansiyel tehditleri görmeyi öğren. Bol bol altın elbiseli adam izle.
Şuan hali hazırda bi scooter var 50cc lik evde ama kullanmayı bilmiyorum onu kullanıp alıssam yaza kadar yazda 125cc lik bisey alsam nasıl olur bide cg istemiyom pek 125cc ne önerirsin vitesli

Top Bottom