Yazıcı bilgisayarı görmüyor.

Calidelly

80+
Reaksiyon skoru
117
Arkadaşlar merhaba, hp laserjet m1212nf mfp yazıcı, sistemde sürekli usb bağlantı gidip gelmesi yaşamakta, sabit olarak görünmesine rağmen hep çevrim dışı olarak görünüyor.
Sistemde daha önce düzgün çalışırken anakart ve işlemciyi değiştirdikten sonra yazıcıda böyle bir sorun oluştu, bunun sebebi ne olabilir?
Sürekli bağlantının kesilmesinin sebebi anakart ve işlemci farkı olmasının ihtimali kaç?
İlgilenirseniz çok sevinirim ofiste fatura kesemiyoruz 😄

@Calidelly

Merhaba ! Dostum..

Bilgisayari Kapatıp Yazıcının Kablosunu Çıkartıp Kablo Kopukluk Veya Ezilme Var Mi? Diye Konturol Edin Efendim, Eğer Yoksa Tekrardan Takıp Konturol Edin Lütfen Eğer Buda Olmasa..

Driver Da Sorun Vardır, Eksik Dosya Yüklenmiş Olabilir De Efendim.. Silip Tekrardan Yüklemeniz Öneririm Bu Da Olmasa Eğer Son Çare Olarak..

" HP Onarım Ve Sanal Destek " Yardım Almanız Lazım Efendim..

https://support.hp.com/tr-tr/help/repair

@Calidelly

Merhaba ! Dostum..

Bilgisayari Kapatıp Yazıcının Kablosunu Çıkartıp Kablo Kopukluk Veya Ezilme Var Mi? Diye Konturol Edin Efendim, Eğer Yoksa Tekrardan Takıp Konturol Edin Lütfen Eğer Buda Olmasa..

Driver Da Sorun Vardır, Eksik Dosya Yüklenmiş Olabilir De Efendim.. Silip Tekrardan Yüklemeniz Öneririm Bu Da Olmasa Eğer Son Çare Olarak..

" HP Onarım Ve Sanal Destek " Yardım Almanız Lazım Efendim..

https://support.hp.com/tr-tr/help/repair
Kabloda problem olacağını düşünüp gittim yeni kablo aldım oda çare olmadı, usb bağlantısı olarak kullanacağım zaten tak çalıştır olarak ama sürekli bağlantı kestiği için windows otomatik tanımlamada yapamıyor.
Manuel olarak kurdum görünüyor ama bu seferde yine bağlantı kesiyor.
Sürekli çevrimdışı görünüyor tikini kaldırsam da dahil kendini çevrimdışı yapıyor.

Kabloda problem olacağını düşünüp gittim yeni kablo aldım oda çare olmadı, usb bağlantısı olarak kullanacağım zaten tak çalıştır olarak ama sürekli bağlantı kestiği için windows otomatik tanımlamada yapamıyor.
Manuel olarak kurdum görünüyor ama bu seferde yine bağlantı kesiyor.
Sürekli çevrimdışı görünüyor tikini kaldırsam da dahil kendini çevrimdışı yapıyor.

İletişim , Kura Bilirsin Efendim

• Aygıt yöneticisinden donanımı kaldırın. (Farklı bir USB yuvasına takın)
  • Sistemi yeniden başlatıp sürücülerin tekrar kurulmasını bekleyip tekrar gözlemleyin.
  • Ek olarak HP üzerinden destek alabiliyorsunuz diye hatırlıyorum.

Arkadaşlar cevap için üye oldum,
Bende aynı sıkıntıyı çok çektim ve sonunda sorunu ancak usb3.0 ile çözdüm.
Bilgisayarınızda 3.0 yuvası yoksa bi usb3.0 kart takarakta sorunu çözebiliyorsunuz.
Herkese iyi günler dilerim.

Geri