Şu nasıl sizce, pardon önerdiğiniz buymuş zaten alıyorum o haldeRenkli yazıcı istiyorsan tanklı al. Muadil mürekkep kullanabilirsin daha ucuza gelir. Canon g3410 kullanıyorum tavsiye ederim. Renkli yazarken yavaş yazıyor sonuçta lazer değil mürekkepli. e414 vesaire onlar giriş seviyesi bile kalmıyor hocam oradan 5klık yazıcıya geçtiğinde çağ atlamış gibi olacaksın zaten.
Bu benim dediğim hocam zaten. Ben kullanıyorum wifi ve direct var. Telefon uygulaması var. Sıkıntıları renklide yavaş yazıyor, çift yönlü yazdırma yok, max 8 metre civarı wifi algılayabiliyor, tarayıcı ısınması ilk başta uzun sürebiliyor sonrasında hızlı tarama yapıyor. My image garden uygulaması çok iyi çalışıyor.Şu nasıl sizce
Canon Pixma G3410 Driver Mürekkep Tanklı Yazıcı + Kartuş Sistemi Fiyatı - Trendyol
Canon Pixma G3410 Tanklı Çok Fonksiyonlu Wifi Yazıcı + Bitmeyen Kartuş Sistemi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Teşekkür ediyorum ilginiz içinBu benim dediğim hocam zaten. Ben kullanıyorum wifi ve direct var. Telefon uygulaması var. Sıkıntıları renklide yavaş yazıyor, çift yönlü yazdırma yok, max 8 metre civarı wifi algılayabiliyor, tarayıcı ısınması ilk başta uzun sürebiliyor sonrasında hızlı tarama yapıyor. My image garden uygulaması çok iyi çalışıyor.