Yazıklar olsun oğan...

Aybars Han

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,693
Hani chp lisi hatta akp lisi bahçeliye mhp yi bitirdi çıkar için kendi fikrinde olmayanlarla yanyana oldu omurgasız der ya. Oğanada öyle bakıyorum şuan. Emin olun tarafsız olsa överdim bile ne kandil dağı ne domuz bağı sözünün arkasında adam gibi durduğunu söylerdim ama o şimdi:
Sen annen vefat ettiğinde sana taziye bile vermeyenlerin, Milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyenlerin, öcalanı tv'ye çıkaranların, teröristleri megri megri diye karşılayanların, öcalana sayın, şehide kelle diyenlerin yanına gittin. Atatürke ayyaş diyenlerin,halkına sürtük,çürük diyenlerin yanına gittin
anayasanın ilk 4 maddesine kalkan eli kırarız uff ne racon ama şimdi gördük fos milliyetçiliğini zinayı yasaklayacağız diyen adamlarla oldun. Mültecileri göndereceğiz dedin ama zıt görüşünle beraber oldun...
Hani üzüldüğün durumlarda bir şarkıyı mırıldanırsın ya benim kulaklarımda izmir marşı çalmaya başladı... ama ben aklımda geçirmedim bildiğin müzik varmış gibiydi Atam zekasında adam gelmez bu ülkeye...

Bu seçim sürecinde iki şey anladık: Bizi düşünen tek cumhurbaşkanı Atamdı ve siyasetin omurgasızı ülkücülerdir.

Bu seçim sürecinde iki şey anladık: Bizi düşünen tek cumhurbaşkanı Atamdı ve siyasetin omurgasızı ülkücülerdir.
:(( katılıyorum direk ülkücülük olmasa bile ülkücülerin omurgasız olduğunu gördük. Artık ne diksiyon ne eğitime bakacağım artık halkını milletini seven dürüst omurgalı insanlara bakacağım...

:(( katılıyorum direk ülkücülük olmasa bile ülkücülerin omurgasız olduğunu gördük. Artık ne diksiyon ne eğitime bakacağım artık halkını milletini seven dürüst omurgalı insanlara bakacağım...
Küçük bir hatırlatma yapayım: Siyasette omurgalı insan bulamazsın saygılar.

Yazarken yanlış anlaşılmasın diye yazacaktım direk birini kastetmedim biri siyasi camiaya çıkarsa arayacağım özellikleri yazdım. ''o kişi kılıçdar mı ahahahah'' ''tarzında'' tepkiler alacağımı tahmin etmişdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,718
Üyeler
188,800
Son üye
Ravenclaww
Geri