sıkıntı olan şu bazı yazılar normal bazıları bozuk duruyor ayarlıyorum oradancleartype dan ayarla kendi gözüne göre
gelişmiş sistem özelliklerinden gelişmiş bölümünden performans sekmesinden orda görsel ayarlar var onu en iyi görsele ayarla de daha sonrasında performans moda alip denesıkıntı olan şu bazı yazılar normal bazıları bozuk duruyor ayarlıyorum oradan
Monitör marka model ne?Ekran görüntüsünde belli olur mu bilmiyorum ama yazılar bende sanki sinema salonlarında olan böyle kırmızı mavi gibi 3 boyutlu gibi duruyor nasıl düzeltebilirim.
Monitör marka model ne?
Ben bir şey göremedimEkran görüntüsünde belli olur mu bilmiyorum ama yazılar bende sanki sinema salonlarında olan böyle kırmızı mavi gibi 3 boyutlu gibi duruyor nasıl düzeltebilirim.
sıkıntı o zaten siz göremiyorsunuz ama bende görünüyorBen bir şey göremedim![]()
Overdrive modunu değiştirmeyi dene. Büyük ihtimalle o yüzden sorun yaşıyorsun.bu hocam![]()
ASUS TUF Gaming VG249Q3R 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
TUF Gaming VG249Q3R 23,8 inç Full HD oyuncu monitörü, ışık hızında oyun deneyimi için 180 Hz Fast IPS panele sahip.www.gaming.gen.tr